Myyntikärry

Matkaeväät suoraan omalle istumapaikallesi

Maistuvat matkaeväät myyntikärrystä

Osassa kaukoliikenteen junia ravintolavaunun korvaa myyntikärry. Junassa kiertävästä myyntikärrystä löydät monipuoliset eväät matkantekoon. Valikoimassa on maukasta aamiaista sekä makeita ja suolaisia herkkuja välipalaksi. Myyntikärry palvelee sinua koko matkan ajan.

Kärrymyynnissä vastaanotamme vain korttimaksuja kaikilla kotimaisilla ja ulkomaisilla maksukorteilla.

Missä junissa on myyntikärry?

Myyntikärryllisiä junia on monilla eri reiteillä

Useimmilla näistä reiteistä kulkee myös ravintolavaunullisia junia. Kaikki myyntikärrylliset junat ovat IC-junia. Pendolinoissa, Allegroissa ja yöjunissa on aina ravintolavaunu. Kiskobusseissa ei ole ravintolapalveluita.

Tiesitkö, että myyntikärryllinen juna on kokonaan anniskelualuetta?

Junat, joissa on myyntikärry, ovat kokonaan anniskelualuetta. Voit siis nauttia kärrystä ostamasi viinin tai oluen omalla paikallasi. 

Huomaathan, että jos junassa on ravintolavaunu, vain ravintolavaunu on anniskelualuetta. Alkoholijuomia ei saa viedä ravintolavaunusta omalle paikalle.

Myyntikärryn menu

Aamiaista, välipalaa, kylmiä ja kuumia juomia. Myyntikärryjen valikoima tarjoaa herkkuja moneen makuun ja ostokset hoituvat korttimaksulla.

Herkullisia täytettyjä leipiä suolaisen nälkään

Makeita herkkuja

Makeita ja suolaisia herkkuja

Kahvia ja teetä

Kylmiä juomia

Olutta, viiniä ja siideriä

Lisätietoa allergeeneistä

Lisätietoja ravintolavaunun tuotteiden allergeeneistä saat matkana aikana henkilökunnalta tai etukäteen asiakaspalvelusta.

Tutustu ravintolapalveluitamme koskeviin Oiva-raportteihin.
Lue lisää, Avataan uudessa välilehdessä