News

Tarjoamme alennuksen kaupunkipyöristä pääkaupunkiseudul­la

Kaupunkipyöräyhteistyömme HSL:n kanssa jatkuu, ja tänä kesänä saat alennusta päiväpassien lisäksi myös viikkopasseista! Kun ostat VR:n junalipun, saat kaupunkipyörien päiväpassin -20 % etuhintaan ja viikkopassin -25 % etuhintaan Helsingissä ja Espoossa.

Kaupunkipyörien päiväpassi maksaa junalipun ostaneille 4 euroa (norm. 5 €) ja viikkopassi 7,5 euroa (norm. 10 €). Etu koskee kaupunkipyöräaluetta Helsingissä ja Espoossa.

Junamatkustaja saa etukoodin VR Matkalla -sovelluksesta, kun hänen junamatkansa alkaa tai päättyy jollekin kaupunkipyöräalueen juna-asemista. Näitä asemia ovat kaikki Helsingin juna-asemat ja Leppävaaran ja Mäkkylän asemat Espoossa.

Kaupunkipyörien käyttöaikaa on pidennetty tänä vuonna Helsingissä ja Espoossa tuntiin. Kaupunkipyöräilijän päivä- ja viikkopasseilla voi siis tehdä vuorokauden aikana niin monta 60 minuutin matkaa kuin haluaa. Jos pyörää käyttää yhtäjaksoisesti yli tunnin palauttamatta sitä telineeseen, jokainen seuraava puolituntinen maksaa euron.

Helsingissä ja Espoossa on käytössä lähes 4 600 pyörää ja 460 pyöräasemaa. Kattava kaupunkipyörätarjonta mahdollistaa pyörä- ja junamatkan yhdistämisen helposti ja huolettomasti. Kaupunkipyöräasemat sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa aivan juna-asemien lähellä.

Junamatkustajan etu on voimassa kaupunkipyöräkauden loppuun eli 31.10. saakka. Etukoodin käyttö ja kaupunkipyörien käyttöönotto tapahtuu HSL:n verkkosivujen, Opens in a new tab kautta. Sivuilta löytyy myös ohjeita kaupunkipyörien käyttöön. Lisätietoa junamatkustajan edusta löytyy myös kaupunkipyörä sivulta.

More articles

The latest articles

Coastal Railway traffic interruption 24 June–28 July – information about exceptional arrangements

Track work for the Finnish Transport Infrastructure Agency’s Espoo Rail Line project will cause a five-week traffic interruption on the Coastal R…

Read article

The latest articles

We are increasing the prices of commuter train tickets

We are increasing the prices of single, serial and multi-tickets in commuter traffic (lines D, G, H, M, O, R, T and Z) as of 3 June. The price of…

Read article

The latest articles

Cutting back on our services

From 15 March 2021, we will be cutting back on our services due to low demand.…

Read article