Aktuellt

Tarjoamme alennuksen kau­pun­kipyö­ristä pääkau­pun­ki­seudul­la

Kaupunkipyöräyhteistyömme HSL:n kanssa jatkuu, ja tänä kesänä saat alennusta päiväpassien lisäksi myös viikkopasseista! Kun ostat VR:n junalipun, saat kaupunkipyörien päiväpassin -20 % etuhintaan ja viikkopassin -25 % etuhintaan Helsingissä ja Espoossa.

Kaupunkipyörien päiväpassi maksaa junalipun ostaneille 4 euroa (norm. 5 €) ja viikkopassi 7,5 euroa (norm. 10 €). Etu koskee kaupunkipyöräaluetta Helsingissä ja Espoossa.

Junamatkustaja saa etukoodin VR Matkalla -sovelluksesta, kun hänen junamatkansa alkaa tai päättyy jollekin kaupunkipyöräalueen juna-asemista. Näitä asemia ovat kaikki Helsingin juna-asemat ja Leppävaaran ja Mäkkylän asemat Espoossa.

Kaupunkipyörien käyttöaikaa on pidennetty tänä vuonna Helsingissä ja Espoossa tuntiin. Kaupunkipyöräilijän päivä- ja viikkopasseilla voi siis tehdä vuorokauden aikana niin monta 60 minuutin matkaa kuin haluaa. Jos pyörää käyttää yhtäjaksoisesti yli tunnin palauttamatta sitä telineeseen, jokainen seuraava puolituntinen maksaa euron.

Helsingissä ja Espoossa on käytössä lähes 4 600 pyörää ja 460 pyöräasemaa. Kattava kaupunkipyörätarjonta mahdollistaa pyörä- ja junamatkan yhdistämisen helposti ja huolettomasti. Kaupunkipyöräasemat sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa aivan juna-asemien lähellä.

Junamatkustajan etu on voimassa kaupunkipyöräkauden loppuun eli 31.10. saakka. Etukoodin käyttö ja kaupunkipyörien käyttöönotto tapahtuu HSL:n verkkosivujen, Öppnas i en ny flik kautta. Sivuilta löytyy myös ohjeita kaupunkipyörien käyttöön. Lisätietoa junamatkustajan edusta löytyy myös kaupunkipyörä sivulta.

Mer aktuellt

Aktuellt

Trafikledsverkets banarbeten under sommaren – var och när?

Trafikledsverket utför banarbeten på flera olika bansträckor under sommaren för att säkerställa en smidig och punktlig tågtrafik även i fortsättn…

Läs artikeln

Aktuellt

Vi höjer priserna på biljetterna till närtåg

Vi höjer priserna på enkel-, serie- och periodbiljetter för närtrafiken (linjerna D, G, H, M, O, R, T och Z) den 3 juni. Priset på en enkelbiljet…

Läs artikeln

Aktuellt

Trafikavbrott på kustbanan 24/6–28/7 – information om avvikande arrangemang

Banarbeten under Trafikledsverkets projektet Esbo stadsbana orsakar ett trafikavbrott på fem veckor på kustbanan väster om Alberga från och med d…

Läs artikeln