Ajankohtaista

Perjantaina 16.2. lii­ken­nöi­dään lähes normaalisti – yksittäisiä poikkeuksia lii­ken­teessä

Perjantaina 16.2. junat liikennöidään lähes normaalisti, mutta yksittäisiä poikkeuksia liikenteessä ilmenee edelleen. Osalla reiteistä on harvennettuja vuorovälejä tai vuorot korvataan linja-autokuljetuksella. Pyrimme painottamaan muutoksia hiljaisempiin vuoroihin, jotta voimme turvata mahdollisimman hyvin hiihtoloman lähtöliikennettä. Yöjunat, kiskobussit sekä kaikki HSL-alueen ja VR:n lähiliikennevuorot ajetaan normaalisti.

Perjantaina kulkevat junat ja niiden aikataulut näkyvät matkahaussa. Perutuista tai linja-autolla korvatuista vuoroista löytyy tieto  -sivulta, josta ohjataan seuraaviin tarjolla oleviin lähtöihin tai busseihin, joihin käy alkuperäinen matkalippu. Jos asiakas haluaa perua matkansa, käyttämättömän lipun hinnan voi hakea takaisin korvauslomakkeella. Mikäli nämä vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, Avataan uudessa välilehdessä.

"Ei saatavilla"-tekstillä merkittyyn junaan ei voi ostaa lippua. Juna voi olla loppuunmyyty tai se voi olla myös peruttu. Perutut vuorot voit tarkistaa -sivulta.

Joudumme perumaan yksittäisiä vuoroja myös tulevien viikkojen aikana, kunnes kaluston korjaukset on saatu tehtyä. Suuri osa kalustosta on nyt tarkastettu ja todettu liikennekelpoisiksi maanantaina havaitun ratavaurion jälkeen. Kaikkia kaluston huoltoja ja korjauksia ei ole pystytty tekemään normaalissa aikataulussa ratavauriosta johtuneiden ylimääräisten tarkastusten takia.  

– Hiihtolomakausi on meille tärkeä sesonki ja pyrimme kuljettamaan kaikki matkustajat määränpäähänsä. Työskentelemme taukoamatta, jotta koko junakalusto saadaan liikennöintikuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelemme muutosten mahdollisia vaikutuksia asiakkaillemme, sanoo kaukoliikenteen johtaja Piia Tyynilä.  

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu

Ajankohtaista

Korotamme lähijunalippujen hintoja: kertalippujen hinnat nousevat keskimäärin 60 senttiä

Korotamme lähiliikenteen (linjat D, G, H, M, O, R, T ja Z) kerta-, sarja- ja kausilippujen hintoja 3. kesäkuuta. Aikuisen kertalipun hinta nousee…

Lue juttu

Ajankohtaista

Vähennämme vuoroja

Vähennämme lisää vuoroja heikon kysynnän vuoksi 15.3.2021 alkaen.…

Lue juttu