Aktuellt

Trafiken nästan normal fredagen den 16.2 – endast enskilda undantag

Tågtrafiken är nästan normal fredagen den 16.2, men enskilda undantag förekommer fortfarande. Vissa rutter trafikeras med minskad turtäthet eller ersätts av busstransporter. Vi försöker koncentrera ändringarna till morgonens och dagens avgångar, så att vi kan säkra sportlovets avgångstrafik så väl som möjligt. Nattåg, rälsbussar samt all närtrafik inom HRT-området och VR:s närtrafik körs som vanligt.

Fredagens tåg och deras tidtabeller syns i resesökningen. Information om inställda tågturer och tågturer ersatta med bussar finns på sidan , varifrån man omdirigeras till nästa tillgängliga avgångar eller bussar där den ursprungliga biljetten gäller. Om kunden vill avboka sin resa kan hen ansöka om ersättning för priset på den oanvända biljetten med ersättningsblanketten. Om dessa alternativ inte är möjliga, vänligen kontakta vår kundservice.

Det är inte möjligt att köpa en biljett till ett tåg märkt med texten "Ej tillgängligt". Tåget kan vara slutsålt eller inställt. Du kan kontrollera de inställda tågturerna på sidan .

Mer aktuellt

Aktuellt

Trafikavbrott på kustbanan 24.6–28.7 – information om avvikande arrangemang

Banarbeten under Trafikledsverkets projektet Esbo stadsbana orsakar ett trafikavbrott på fem veckor på kustbanan väster om Alberga från och med d…

Läs artikeln

Aktuellt

Vi höjer priserna på biljetterna till närtåg

Vi höjer priserna på enkel-, serie- och periodbiljetter för närtrafiken (linjerna D, G, H, M, O, R, T och Z) den 3 juni. Priset på en enkelbiljet…

Läs artikeln

Aktuellt

Vi minskar på tågturer

Vi minskar på ytterligare tågturer från 15.3.2021 på grund av svag efterfrågan.…

Läs artikeln