Osta lippu
Ajankohtaista

Julkaisemme lisää yöjunia myyntiin 28.11. klo 10

Julkaisemme loppukevään, kesän ja alkusyksyn yöjunat myyntiin huomenna ti 28.11. klo 10. Julkaistava myyntikausi on 15.4.2024–26.10.2024. Julkaisemme myös lisäjunia maaliskuulle.

Maaliskuulle lisätään junia Rovaniemelle ja Kolariin.

Lisäjunat ovat 3.–24.3 keskiviikkoisin ja sunnuntaisin:

263 Helsinki-Kolari

267 Helsinki-Rovaniemi

Sekä 4.–25.3. torstaisin ja maanantaisin:

262 Kolari-Helsinki

264 Rovaniemi-Helsinki

Aikatauluihin voi tulla lisäyksiä tai esim. mahdollisista ratatöistä johtuvia muutoksia kauden aikana.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Lisäämme junavuoroja Kemijärvelle – Itä-Lapin saavutettavuus paranee merkittävästi

Lisäämme junavuoroja Kemijärvelle joulukuusta 2024 alkaen, yhteistyössä alueen kuntien kanssa. Uudet junavuorot parantavat Itä-Lapin saavutettavuutta ja tukevat alueen matkailua sekä elinkeinoelämää. Suosittujen matkakohteiden, kuten Pyhän ja Sallan, tavoittaminen ympäristöystävällisesti junalla on jatkossa lomasesonkeina entistäkin sujuvampaa. Uudet junavuorot on julkaistu myyntiin 14.10.

Ajankohtaista

Turun rautatieasema muuttaa Logomoon 5.8.2024

Turun päärautatieasema muuttaa elokuussa uusille Logomon siltaan yhdistetyille junalaitureille. Aluksi uusilla laitureilla pysähtyvät Tampereen ja Turun sekä Turun sataman välillä liikennöivät junat. Helsingin suunnasta Turkuun liikennöitävät kaukojunat siirtyvät uusille asemalaitureille nykyisen ratakatkon päättymisen jälkeen vuoden loppuun mennessä.

Ajankohtaista

Radalla-sivu kokoaa yhteen junaliikenteen viimeisimmät käänteet

Liikennetiedotuksemme vr.fi:ssä on muuttanut muotoaan. Junaliikenne nyt -sivu on korvattu uudella liikennetiedotuksen kokonaisuudella, jossa kerromme asiakkaillemme junaliikenteestä reaaliaikaisesti.