Ajankohtaista

Interrail-lipunmyynti siirtyy kokonaan Eurailin uuteen verk­ko­kaup­paan

Suomesta liikkeelle lähtevien matkustajien Interrail-lippujen myynti siirtyy 1.6. alkaen kokonaan uuteen Eurailin verkkokauppaan. Uudistuksen myötä Interrail-lippujen myynti palvelupisteillämme päättyy 31.5.2023. Tarjoamme jatkossakin kattavasti ajantasaista tietoa Interrail-lipuista verkkosivuillamme.

Interrail-lippuja myydään jatkossa Eurailin uudessa, englanninkielisessä verkkokaupassa, Avataan uudessa välilehdessä. Eurail on eurooppalainen junamatkojen palveluntarjoaja, joka yhdistää kaikkien Interrail-maiden liput samaan osoitteeseen.

Uusi verkkokauppa avattiin aiemmin tänä keväänä ja olemme ohjanneet lipun ostajia sinne verkkosivuiltamme jo maaliskuusta lähtien. Verkkokauppa on Eurailin ylläpitämä, joten lippujen ostamiseen liittyvissä tai oston jälkeen ilmenevissä kysymyksissä tulee jatkossa olla yhteydessä Eurailin asiakaspalveluun., Avataan uudessa välilehdessä

Interrail-lippujen myynti VR:n kanavissa päättyy

Muutoksen yhteydessä Interrail-lippujen myynti päättyy Helsingin ja Tampereen palvelupisteillämme 31.5.2023. Vaikka Interrail-lippuja ei jatkossa voi ostaa suoraan VR:n myyntikanavista, tarjoamme jatkossakin kattavan suomenkielisen tietopaketin Interrail-lipuista ja vinkkejä matkan suunnitteluun, Avataan uudessa välilehdessä verkkosivuillamme. Palveluneuvojamme opastavat tarvittaessa mielellään lipun ostamisessa uudesta verkkokaupasta.

Uusi verkkokauppa on suunnattu Suomesta Eurooppaan lähteville reilaajille. Kun ulkomailta saapuu matkustajia Interrail-lipulla Suomeen, paikanvaraukset VR:n juniin tehdään jatkossakin asemien palvelupisteillä tai soittamalla asiakaspalveluumme. Ulkomaisesta liittymästä soittaessa asiakaspalvelumme numero on +358 923 192 902 (palvelemme ma-pe klo 5–22 ja la-su klo 7-22).

Unelmien reissu onnistuu näppärästi Interrail-mobiililipulla

Ostaessasi Interrail-lipun, voit valita toimitustavaksi maksuttoman mobiililipun ja ladata käyttöösi maksuttoman Eurailin Rail Planner -sovelluksen.

Mobiililippu on helppo ottaa käyttöön sovelluksessa, josta löydät myös kaiken reilillä tarvitsemasi: juna-aikataulut, reitin suunnittelu- ja paikanvaraustyökalun sekä matkustustietoa kohdemaista. Mobiililipun käyttäjänä voit suunnitella matkasi, hoitaa paikanvaraukset ja pitää liput tallessa kaikki yhdessä sovelluksessa.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Kaukoliikenteen päiväjunat loppukesäksi ja alkusyksyksi myyntiin 25.4.

Julkaisemme kaukoliikenteen päiväjunat ajalle 29.7.–15.9.2024 myyntiin 25.4.2024 klo 10:00.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Turun…

Lue juttu

Ajankohtaista

Hyvinkään ja Järvenpään asemien palvelupisteet suljetaan elokuun lopussa

Asemien odotustilat palvelevat jatkossakin nykyisten aukioloaikojen mukaisesti. Lippuja voi jatkossa ostaa VR:n digitaalisten kanavien lisäksi mm…

Lue juttu