Ajankohtaista

Koronapassi käyttöön ra­vin­to­la­vau­nuissa

VR ottaa koronapassin käyttöön kaikissa ravintolavaunuissa sunnuntaina 28.11.

Koronapassi käyttöön ravintolavaunuissa

Huonontuneen epidemiatilanteen sekä viranomaisten uusien linjausten myötä koronapassi otetaan käyttöön kaukojunien ravintolavaunuissa su 28.11. Junaan pääsee normaalisti ilman koronapassia. Koronapassi vaaditaan ravintolavaunussa asioivilta asiakkailta, mutta voit tilata omalle paikallesi ravintolavaunun tuotteita ilman koronapassia.

Koronapassi tarkistetaan ravintolavaunun kassalla yli 16-vuotiailta ravintolavaunun asiakkailta. Koronapassi otetaan käyttöön toistaiseksi. Junahenkilökunta tarkistaa koronapassin mobiililaitteella, johon on ladattu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hyväksymä Koronatodistuksen lukija -sovellus. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja.

Koronapassia ei tarvitse käyttää niillä junavuoroilla, joissa on ravintolavaunun sijaan kärrymyynti. Kärrymyynnistä voit ostaa kaikkia muita tuotteita paitsi alkoholia.

Juna on ollut turvallinen kulkumuoto myös korona-aikana. VR jatkaa käyttöön otettuja turvallisuustoimenpiteitä, kuten tehostettua siivousta ja käsidesin tarjoamista. Liikennöimme aina mahdollisuuksien mukaan väljällä kalustolla. Junissamme on myös voimassa vahva maskisuositus, ja junahenkilökunta käyttää aina kasvomaskia.

Tutustu ravintolavaunun tarjontaan

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu

Ajankohtaista

Korotamme lähijunalippujen hintoja: kertalippujen hinnat nousevat keskimäärin 60 senttiä

Korotamme lähiliikenteen (linjat D, G, H, M, O, R, T ja Z) kerta-, sarja- ja kausilippujen hintoja 3. kesäkuuta. Aikuisen kertalipun hinta nousee…

Lue juttu

Ajankohtaista

Vähennämme vuoroja

Vähennämme lisää vuoroja heikon kysynnän vuoksi 15.3.2021 alkaen.…

Lue juttu