Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Koronapassi käyttöön ravintolavaunuissa

VR ottaa koronapassin käyttöön kaikissa ravintolavaunuissa sunnuntaina 28.11.

Koronapassi käyttöön ravintolavaunuissa

Huonontuneen epidemiatilanteen sekä viranomaisten uusien linjausten myötä koronapassi otetaan käyttöön kaukojunien ravintolavaunuissa su 28.11. Junaan pääsee normaalisti ilman koronapassia. Koronapassi vaaditaan ravintolavaunussa asioivilta asiakkailta, mutta voit tilata omalle paikallesi ravintolavaunun tuotteita ilman koronapassia.

Koronapassi tarkistetaan ravintolavaunun kassalla yli 16-vuotiailta ravintolavaunun asiakkailta. Koronapassi otetaan käyttöön toistaiseksi. Junahenkilökunta tarkistaa koronapassin mobiililaitteella, johon on ladattu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hyväksymä Koronatodistuksen lukija -sovellus. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja.

Koronapassia ei tarvitse käyttää niillä junavuoroilla, joissa on ravintolavaunun sijaan kärrymyynti. Kärrymyynnistä voit ostaa kaikkia muita tuotteita paitsi alkoholia.

Juna on ollut turvallinen kulkumuoto myös korona-aikana. VR jatkaa käyttöön otettuja turvallisuustoimenpiteitä, kuten tehostettua siivousta ja käsidesin tarjoamista. Liikennöimme aina mahdollisuuksien mukaan väljällä kalustolla. Junissamme on myös voimassa vahva maskisuositus, ja junahenkilökunta käyttää aina kasvomaskia.

Tutustu ravintolavaunun tarjontaan

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu