Osta lippu
Ajankohtaista

Yö­ju­na­lii­ken­tees­sä odo­tet­ta­vis­sa myö­häs­ty­mi­siä 8.4. asti

Tekninen vika aiheuttaa viivästyksiä yöjunien kulkuun 1.-8.4.

Yöjunien aikatauluissa on teknisen vian aiheuttamia myöhästymisiä pääsiäisviikolla. Tulemme olemaan yhteydessä matkan varanneisiin matkustajiimme sähköpostitse ennen matkaa ja viestimme aikataulupoikkeamista myös asemien aikataulunäytöillä.

Junien lähtöajat pysyvät ennallaan, mutta saapumisaika voi poiketa 0-3h alkuperäisestä aikataulusta junavuorosta riippuen.

Myöhästymiset koskevat seuraavia yöjunia: - P 269 Helsinki – Kolari klo 20:28: odotettavissa 1 – 2 tunnin myöhästyminen

- IC 273 Helsinki – Rovaniemi klo 23:13: odotettavissa 2 – 3 tunnin myöhästyminen (koskee myös Turusta junalla 933 lähteneitä makuu- ja autovaunuja Rovaniemelle)

- IC 266 Rovaniemi – Helsinki klo 17:45: odotettavissa 1 – 2 tunnin myöhästyminen

- P 272 Kolari – Helsinki klo 18:08: odotettavissa 0 – 1 tunnin myöhästyminen

- P 264 Rovaniemi – Pasila Autojuna-asema 7.4. klo 16:46: odotettavissa 0 – 1 tunnin myöhästyminen

Lisäksi IC 265 Helsinki-Kemijärvi klo 18:49 myöhästyy lähtöpäivinä 3.4. 1-2 tuntia ja 7.4. 2-3 tuntia. IC 274 Kemijärvi-Helsinki klo 19:15 myöhästyy lähtöpäivinä 3.4. 1-2 tuntia ja 8.4. 1-2 tuntia.

Voit tarkistaa oman junasi lähtö- ja saapumisajan Juliadata.fi-sivustolta, Avataan uudessa välilehdessä. Palvelun tiedot pohjautuvat junien reaaliaikaisiin kulkutietoihin.

Pahoittelemme viivästystä ja sen aiheuttamaa harmia.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Lisäämme junavuoroja Kemijärvelle – Itä-Lapin saavutettavuus paranee merkittävästi

Lisäämme junavuoroja Kemijärvelle joulukuusta 2024 alkaen, yhteistyössä alueen kuntien kanssa. Uudet junavuorot parantavat Itä-Lapin saavutettavuutta ja tukevat alueen matkailua sekä elinkeinoelämää. Suosittujen matkakohteiden, kuten Pyhän ja Sallan, tavoittaminen ympäristöystävällisesti junalla on jatkossa lomasesonkeina entistäkin sujuvampaa. Uudet junavuorot on julkaistu myyntiin 14.10.

Ajankohtaista

Turun rautatieasema muuttaa Logomoon 5.8.2024

Turun päärautatieasema muuttaa elokuussa uusille Logomon siltaan yhdistetyille junalaitureille. Aluksi uusilla laitureilla pysähtyvät Tampereen ja Turun sekä Turun sataman välillä liikennöivät junat. Helsingin suunnasta Turkuun liikennöitävät kaukojunat siirtyvät uusille asemalaitureille nykyisen ratakatkon päättymisen jälkeen vuoden loppuun mennessä.

Ajankohtaista

Radalla-sivu kokoaa yhteen junaliikenteen viimeisimmät käänteet

Liikennetiedotuksemme vr.fi:ssä on muuttanut muotoaan. Junaliikenne nyt -sivu on korvattu uudella liikennetiedotuksen kokonaisuudella, jossa kerromme asiakkaillemme junaliikenteestä reaaliaikaisesti.