Lahden kaupunki

Junalla Tampereelta Lahteen

Nopea yhteys Lahteen

Juna on edullinen ja nopea tapa matkustaa Tampereelta Lahteen: nopeimmillaan matka taittuu alle kahdessa tunnissa. Voit käyttää matka-ajan kuten haluat – juna sopii niin työskentelyyn kuin rentoutumiseenkin.

Lipun hinta Tampereelta Lahteen on edullisimmillaan vain 6,90 €. Mitä aiemmin olet lippuostoksilla, sitä varmemmin nautit edullisista hinnoista.

Osta lippusi Lahteen!

Lisää

Juna on vihrein valinta Tampere–Lahti-reitille

Juna on ekologinen tapa matkustaa. Junan hiilidioksidipäästöt Tampere–Lahti-välillä ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin auton.

Työskentele junassa

Junasta löydät monipuoliset mahdollisuudet matkalla työskentelyyn yksin tai yhdessä. Hiljainen Ekstra-luokka, 2, 4 tai 6 hengen työskentelyhytit sekä 12 hengen kabinetti vastaavat monenlaisiin tarpeisiin.

Tutustu eri vaihtoehtoihin

5 syytä matkustaa junalla Tampereelta Lahteen

  1. Juna on nopea ja helppo tapa matkustaa. Matkanteon ei tarvitse pysähtyä kahvitauonkaan ajaksi – voit nauttia kahvit tai lasin kuohuvaa junan ravintolavaunussa.
  2. Junamatkustus tuo joustoa arkeen ja vapaa-aikaan. Voit tehdä junan kyydissä töitä tai rentoutua vaikkapa hyvän kirjan parissa.
  3. Junalla matkustus on edullista. Kun varaat matkasi ajoissa, varmistat, että saat lipun edullisimpaan mahdolliseen hintaan.
  4. Unohda liikenneruuhkat ja huono ajokeli – junalla matkustat turvallisesti ja mukavasti ajankohdasta riippumatta.
  5. Juna on autoa tai linja-autoa ympäristöystävällisempi tapa matkustaa Tampereen ja Lahden välillä.

Tiesitkö?

Matka Tampereelta Lahteen kulkee osittain historiallista Riihimäki–Pietari-rataa pitkin. Reitti on ollut käytössä jo vuodesta 1869. Museovirasto on määrittänyt Lahden rautatieaseman valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi.

Tervetuloa Lahteen!

Lahti on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva kaupunki, jonka luonnonläheisyys ihastuttaa. Lahdesta pääset tutustumaan Järvi-Suomen kauneimpiin maisemiin tai alueen kiehtovaan historiaan. Kaupunki on tunnettu erityisesti talviurheilutapahtumistaan, ja siellä järjestetään vuosittain esimerkiksi perinteiset Salpausselän Kisat.