Junalla Tampereelta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Juna on nopea ja edullinen vaihtoehto matkustaa Tampereelta Helsinkiin. Matkalla ehdit työskennellä tai ottaa rennosti. Helsinkiin kulkevat kaukojunat sekä R-lähijunat.

Lippu Helsinkiin maksaa edullisimmillaan vain 5,90 €. Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin nappaat itsellesi edullisen kertalipun.

Juna on vihrein valinta Tampere–Helsinki-reitille

Matka Tampereelta Helsinkiin taittuu junalla ylivoimaisesti ympäristöystävällisemmin kuin bussilla tai omalla autolla. Yksi meno-paluu matka autolla tuottaa saman verran päästöjä kuin 50 matkaa junalla.

Osta junalippusi Helsinkiin

Lisää

5 syytä matkustaa junalla Tampereelta Helsinkiin

  1. Juna on nopea ja vaivaton tapa matkustaa. Matka Tampereelta Helsinkiin kestää nopeimmillaan vain 1,5 tuntia. Tauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia pullakahvit tai vaikka lounaan ravintolavaunussa.  
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai nauttia omasta ajasta uppoutuen vaikka kirjan pariin. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat.   
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Tampereelta Helsinkiin alle kymmenellä eurolla.  
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti ja turvallisesti junalla. 
  5. Juna on ekologinen vaihtoehto Tampere–Helsinki-reitille.

Tiesitkö?

Tampereen ja Helsingin välillä kulkee Suomen päärata. Hämeenlinnan ja Helsingin välillä kuljet Suomen ensimmäisellä rataosuudella. Rataosuus on Suomen merkittävin ja Tampereen juna-asema Helsingin päärautatieaseman jälkeen toiseksi vilkkain asema.  

Junalla lentokentälle saakka

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Tampereelta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.