Hyppää sisältöön

Ravintola­vaunun yläkerta

Tervetuloa viihtymään!

Nauti upeista maisemista, tilaa ravintolavaunun ruoat ja juomat paikallesi – ravintolavaunun yläkerran väljä tunnelma sopii niin rentoutumiseen kuin työntekoon. Hinta alk. 3,90 €.

Kotimaan kaukojunien ravintolavaunut ovat avoinna pääsääntöisesti koko matkan ajan.

Omaa rauhaa yksittäisellä paikalla

Yläkerrassa voit säätää yksipenkkisen rivin istuimien suuntaa useaan eri asentoon. Halutessasi matkustat siis aina kasvot menosuuntaan. Ja maisemat ovat yläkerrasta katsottuna junan parhaat!

Matkustaja syö lounasta junan ravintolavaunun yläkerran yksittäisellä paikalla ja katselee maisemia.

Tee pöytävaraus junaan

Tiesitkö, että voit tehdä junaan pöytävarauksen? Kun varaat paikan ravintolavaunun yläkerrasta, voit nauttia ravintolavaunun aterioita ja juomia omalla paikallasi, koko vaunu on myös anniskelualuetta.

Mukavasti ryhmän kanssa

Ravintolavaunun yläkerta sopii mainiosti kaveri-, työ- tai harrasteporukan kanssa matkaamiseen. Jos ryhmä on isompi ja haluatte myös ruokailla, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä ryhmämyyntiimme.

Varaa ryhmällenne ikioma 12 hengen kabinetti

YHDESSÄOLOA OMALLA PORUKALLA

Suunnitelmissa hauskaa yhdessäoloa tai livekokoustamista jo matkalla? InterCityn ravintolavaunun yläkerran kabinetti on takuuvarma valinta ryhmänne matkalle. Kabinetin varusteluun kuuluu esimerkiksi kaksi näyttöä ja kätevät pöytätasot.

Pyydä tarjous

Korota istumapaikkasi yläkerran maisemapaikoille

Lisää mukavuutta matkaasi

Valitse paikkasi ravintolavaunun yläkerrasta samalla kun ostat junalipun. Voit myös korottaa paikkasi sinne vasta junassa VR Matkalla -sovelluksen kautta tai kysymällä paikkaa konduktööriltä.