Ravintolavaunun yläkerrassa voi nautiskella ravintolavaunun tuotteita.

Ravintola­vaunun yläkerta

Tervetuloa viihtymään!

Nauti upeista maisemista, tilaa ravintolavaunun ruoat ja juomat paikallesi – ravintolavaunun yläkerran väljä tunnelma sopii niin rentoutumiseen kuin työntekoon. Hinta alk. 3,90 €.

Kotimaan kaukojunien ravintolavaunut ovat avoinna pääsääntöisesti koko matkan ajan.
Omaa rauhaa yksittäisellä paikalla

Yläkerrassa voit säätää yksipenkkisen rivin istuimien suuntaa useaan eri asentoon. Halutessasi matkustat siis aina kasvot menosuuntaan. Ja maisemat ovat yläkerrasta katsottuna junan parhaat!

Matkustaja syö lounasta junan ravintolavaunun yläkerran yksittäisellä paikalla ja katselee maisemia.
Nautiskele matkasta

Kun varaat paikan ravintolavaunun yläkerrasta, voit nauttia ravintolavaunun aterioita ja juomia omalla paikallasi, koko vaunu on myös anniskelualuetta.

Mukavasti ryhmän kanssa

Ravintolavaunun yläkerta sopii mainiosti kaveri-, työ- tai harrasteporukan kanssa matkaamiseen. Väljät tilat, neljän hengen pöydät, 12 hengen kabinetti ja ruokailumahdollisuus omalla paikalla takaavat mukavan matkan.

Tutustu ryhmäpalveluihin

Varaa ryhmällenne ikioma 12 hengen kabinetti

YHDESSÄOLOA OMALLA PORUKALLA

Suunnitelmissa hauskaa yhdessäoloa tai livekokoustamista jo matkalla? InterCityn ravintolavaunun yläkerran kabinetti on takuuvarma valinta ryhmänne matkalle. Kabinetin varusteluun kuuluu esimerkiksi kaksi näyttöä ja kätevät pöytätasot.

Pyydä tarjous

Korota istumapaikkasi yläkerran maisemapaikoille

Lisää mukavuutta matkaasi

Valitse paikkasi ravintolavaunun yläkerrasta samalla kun ostat junalipun. Voit myös korottaa paikkasi sinne myös vasta junassa VR Matkalla -sovelluksen kautta tai kysymällä paikkaa konduktööriltä.

Ekstra-luokka on junan hiljainen tila

Työskentele tai rentoudu

Olemme uudistaneet kaikki Ekstra-luokat. Laadukkaat materiaalit, yksittäiset paikat sekä rauhallinen tunnelma tekevät matkustamisesta ainutlaatuisen kokemuksen. Korota matkasi Ekstraan alk. 6,90 €.

Tutustu Ekstra-luokkaan