Junalla Mikkelistä Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Juna on nopea ja edullinen vaihtoehto matkustaa Mikkelistä Helsinkiin. Matka kestää junalla vain 2,5 tuntia. Matkalla ehdit työskennellä tai ottaa rennosti.

Kertalippu maksaa alk. 10,80 euroa – varaa paikkasi ajoissa!

Osta junalippu Mikkelistä Helsinkiin

Lisää

5 syytä matkustaa junalla Mikkelistä Helsinkiin

  1. Juna on nopea. Matka Mikkelistä Helsinkiin kestää nopeimmillaan reilut 2,5 tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa.  
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai nauttia omasta ajasta vaikka musiikkia kuunnellen. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat.   
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Mikkelistä Helsinkiin noin 15 eurolla. 
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Junalla matkustat mukavasti ja turvallisesti säässä kuin säässä, unohda siis ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit.
  5. Juna on ekologinen vaihtoehto Mikkeli–Helsinki-reitille. 

230 kilometriä

Mikkelistä Helsinkiin on noin 230 kilometriä. Nopeimmillaan junamatka Helsinkiin kestää vain 2:37. Arkipäivisin lähtöjä on seitsemän, lauantaisin kuusi ja sunnuntaisin viisi.

Junalla lentokentälle saakka

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Mikkelistä kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.