Junalla Lappeen­rannasta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Raiteita pitkin matkaat Lappeenrannasta Helsinkiin nopeasti ja edullisesti. Matka-aika on vain reilut pari tuntia. Pääset reissuun silloin, kun sinulle sopii, sillä lähtöjä Helsinkiin on useita päivässä.

Lippu Helsinkiin maksaa vain alk. 9,90 €. Varaa paikkasi ajoissa ja varmista itsellesi edullinen matka.

Osta junalippu Helsinkiin

Lisää

5 syytä matkustaa junalla Lappeenrannasta Helsinkiin

  1. Juna on nopea. Matka Lappeenrannasta Helsinkiin kestää nopeimmillaan reilut 2,5 tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa.  
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai ottaa hetken omaa aikaa esimerkiksi kirjan tai suosikkisarjasi parissa. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat.   
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Lappeenrannasta Helsinkiin alle viidellätoista eurolla.  
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti ja turvallisesti junan kyydillä. 
  5. Juna on ekologinen vaihtoehto Lappeenranta–Helsinki-reitille. Junan kyydissä matkustat lähes 0-päästöillä.

230km

Lappeenrannasta Helsinkiin on noin 230 kilometriä. Nopeimmillaan junamatka Helsinkiin kestää vain 2:37. Arkipäivisin lähtöjä on seitsemän, lauantaisin kuusi ja sunnuntaisin viisi. 

Junalla Lappeenran­nasta Helsinki-Vantaan lentokentälle

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Lappeenrannasta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.