Junalla Lahdesta Helsinkiin

InterCity- ja Pendolino-junat Helsinkiin

Lahdesta Helsinkiin kulkee 16 kaukoliikenteen junavuoroa. Matka-aika on noin 50 minuuttia.

Myös lähiliikenteen junat kulkevat Lahdesta Helsinkiin. Kertalippu maksaa 11,70 €.

Osta junalippu Lahdesta Helsinkiin

Lisää

5 syytä valita juna matkalle Lahdesta Helsinkiin

1. Juna on nopea. Matka Lahdesta Helsinkiin kestää nopeimmillaan vain noin 50 minuuttia.

2. Juna on edullinen. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Lahdesta Helsinkiin alle seitsemällä eurolla.

3. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn. Kaukojunissamme jokaisella paikalla on pistorasia laitteiden lataamista varten sekä oma työtaso.

4. Matkusta turvallisesti junalla ja nauti samalla omasta ajasta. Unohda liikenneruuhkat ja ota junamatkan aikana päiväunet tai lue vaikka lehteä.

5. Juna on vihreä valinta Helsinki–Lahti-reitille.

Tiesitkö tätä Helsingin ja Lahden välisestä junareitistä?

Voit matkustaa Lahdesta Helsinkiin Riihimäen kautta tai suoraan Lahden oikorataa pitkin. Lahden oikorata on Keravan ja Lahden välinen, Suomen modernein kaukoliikenteen rataosuus, joka valmistui syksyllä 2006.

Matka-aika Lahdesta Helsinkiin oikorataa pitkin on parhaillaan alle 50 minuuttia, kun taas Riihimäen kautta matkustaessa matka kestää reilun tunnin.

Myös Helsingistä Pietariin matkaava Allegro-juna kulkee Lahden oikorataa pitkin.

Junalla Lahdesta Helsinki-Vantaan lentokentälle

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Lahdesta lentokentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle. Vaihdat junaa helpoiten Tikkurilassa, josta pääset lentokentälle I-junalla. Juna lähtee raiteelta 4.