Hyppää sisältöön

Junalla Jyväskylästä Tampereelle

Nopea yhteys Tampereelle

Jyväskylän ja Tampereen välinen etäisyys on 154 kilometriä. Junamatka Tampereelle kestää nopeimmillaan vain 1,5 tuntia. Jyväskylästä Tampereelle kulkee arkipäivisin useita suoria junayhteyksiä.

Kertalipun hinta Tampereelle alkaen 6,10 €. Kun ostat lipun mahdollisimman aikaisin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Osta lippusi Tampereelle!

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Juna on vihrein valinta Jyväskylä–Tampere-reitille

Juna on ekologisin valinta, kun matkustat Tampereelle. Säästät lähes 20 kg hiilidioksidipäästöissä, kun valitset junan auton sijaan.

Taittuvatko arjen matkasi junalla?

Tee arjen matkojen taittamisesta mukavampaa ja valitse juna. Monipuoliset lippumme ja lisämukavuutta tuovat palvelut takaavat onnistuneen matkanteon.

Tutustu eri vaihtoehtoihin

5 syytä matkustaa junalla Jyväskylästä Tampereelle

  1. Junalla matkustat Jyväskylästä Tampereelle nopeasti ja vaivattomasti. Matka-aika on lyhimmillään vain 1,5 tuntia.
  2. Pääset junalla suoraan Tampereen keskustaan hyvien palveluiden äärelle. Rautatieasemalta on myös hyvät lähiliikenteen kulkuyhteydet.
  3. Junalla matkustaminen on edullista. Kun ostat lippusi ajoissa, saat sen edullisimpaan hintaan.
  4. Junamatka on sinun omaa aikaasi. Voit tehdä töitä tai rentoutua junan viedessä sinut turvallisesti perille.
  5. Juna on vihreä valinta matkalla Jyväskylästä Tampereelle. Matkan hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin vastaavan automatkan.

Tiesitkö?

Tampereen rautatieaseman alue on Museoviraston luokittelema valtakunnallisesti merkittävä suojelukohde. Nykyinen asemarakennus valmistui vuonna 1936.

Tervetuloa Tampereelle!

Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tämä entinen tehdaskaupunki tarjoaa vierailijoille sekä historian havinaa että modernia kaupunkikulttuuria.

Tampereen ravintola- ja museotarjonta takaa viihtymisen kaupungilla, ja Näsinneulasta pääset ihastelemaan ympärillä avautuvaa järvimaisemaa. Käynti Pyynikin perinteisessä munkkikahvilassa kruunaa Tampere-päivän.