Junalla Helsingistä Lappeen­rantaan

Nopea yhteys Lappeenrantaan

Matkaa Helsingistä Lappeenrantaan parissa tunnissa raiteita pitkin! Helsingin ja Lappeenrannan välinen etäisyys on noin 230 kilometriä.

Kertalippu Lappeenrantaan maksaa alk. 9,90 €. Muista varata paikkasi ajoissa!

Osta junalippu Lappeenrantaan

Lisää

5 syytä valita juna matkalle Helsingistä Lappeenrantaan

  1. Juna on nopea. Matka Helsingistä Lappeenrantaan kestää vain reilut kaksi tuntia. Olet perillä ennen kuin huomaatkaan. Ruokatauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit suunnata kahvihampaan kolottaessa tai isomman nälän yllättäessä junan ravintolavaunuun.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai ottaa ihan rennosti esimerkiksi vaihtuvia maisemia ihaillen. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Helsingistä Lappeenrantaan alle viidellätoista eurolla.
  4. Junalla pääset keskelle kaupunkia. Juna-asema on noin kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Juna-aseman yhteydessä on matkakeskus, josta on hyvät jatkoyhteydet.
  5. Juna on ekologinen ja turvallinen vaihtoehto Helsinki–Lappeenranta-reitille. Kun valitset junan, pienennät matkustamisesi hiilidioksidipäästöjä noin 98 % yksityisautoiluun verrattuna.

Nopea yhteys Venäjälle

Lappeenrannasta on nopea junayhteys Venäjälle Vainikkalan aseman kautta. Lappeenrannan Matkakeskuksesta pääset Vainikkalan asemalle kutsutaksilla. Palvelu on voimassa VR:n juna-aikataulujen mukaisesti.

Kansainvälinen tunnelma

Saimaan rannalla sijaitseva Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakuntakeskus. Kaupunki vietti 370-vuotisjuhlia vuonna 2019.

Lappeenrannassa on kansainvälinen tunnelma. Kaupungin korkeakoulut houkuttelevat opiskelijoita ympäri maailmaa. Myös Venäjän läheisyys tuo oman mausteensa kaupungin kulttuurielämään. Lappeenrannassa vierailee vuosittain jopa 1,5 miljoonaa venäläistä. Matkaa Viipuriin on vain noin 60 kilometriä.