Arbeta på tåget

Tänk om din dag skulle börja med en trevlig resa?

Dra nytta av restiden och börja eller avsluta din arbetsdag bekvämt på tåget. Tåget ger dig egen tid samt en lugn start eller avslutning på dagen. Våra mångsidiga och flexibla biljetter garanterar en lösning som passar just din situation.

Jämför kostnaderna för bil och tåg och hitta den biljett som passar dig bäst
Byt till tåg

Mångsidiga utrymmen för arbete

Oavsett om du arbetar ensam eller i grupp hittar du utrymmen på tåget som passar dina behov. Föredrar du Ekstra-klassen, en egen kupé eller ett mötesrum?

Ekstra-klass

Ekstra-klassen erbjuder utmärkta förutsättningar för att kunna arbeta i lugn och ro. Ta en kopp kaffe eller te och slå dig ner på ett bekvämt säte – och snart är du redan framme.

Bekanta dig med Ekstra-klassen

Arbetskupé

Kupén för 2, 4 eller 6 personer garanterar en lugn och privat arbetsmiljö. När du bokar en plats i en arbetskupé får du hela kupén för dig själv.

Bekanta dig med arbetskupéerna

Mötesrum

Håll möten med upp till 12 personer i ditt eget mötesrum, utrustat med bland annat två skärmar och behändiga bordsskivor.

Bekanta dig med mötesrummet

Oj nej! Innehållet finns tyvärr inte

Oj nej! Innehållet finns tyvärr inte tillgängligt på det språk som du valde.

Tyvärr, inte ännu

Betala din biljett med Edenred, Epassi och Smartum

Använd din pendelförmån

Kom ihåg att använda din pendelförmåner före årets slut! Med Epassi, Edenred eller Smartum pendelförmåner kan du betala engångs-, serie- och periodbiljetter i appen VR Matkalla. Du kan göra både arbets- och fritidsresor med biljetterna.

Läs mer

Periodbiljett, seriebiljett eller enkelbiljett?

Genom att jämföra olika biljettyper hittar du ett alternativ som passar dig.

Periodbiljett

En periodbiljett är ett bra val när du reser med tåg varje vardag. Du kan välja periodens längd enligt dina behov.

Läs mer

Seriebiljett

En seriebiljett är ett bra val när du regelbundet reser samma sträcka. Du kan välja storleken på seriebiljetten enligt behov.

Köp biljett

Enkelbiljett

En enkelbiljett är ett flexibelt val om du gör enstaka resor på olika sträckor. En enkelbiljett köps separat för varje resa.

Köp biljett

Affärsresor med tåg är lönsamt för företaget

Tänk om ditt företags affärsresor skulle göras med tåg? Tåget är ett klimatsmart, snabbt och billigare alternativ än affärsresor med bil. Läs mer på vår sida för företagstjänster.

Till sidan för företagstjänster

Vart ska du resa?

Lägg till