Junalla Oulusta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Juna on nopea ja edullinen tapa matkustaa Oulusta Helsinkiin. Matkalla ehdit työskennellä tai ottaa rennosti. Yöjunassa voit ottaa kunnon yöunet ja jatkaa matkaa aamulla virkeänä.

Edullisimmillaan istumapaikka Helsinkiin maksaa vain 17,90 €. Mitä aiemmin varaat paikkasi, sitä varmemmin nappaat itsellesi kertalipun.

Osta junalippu Oulusta Helsinkiin

Lisää

5 syytä matkustaa junalla Oulusta Helsinkiin

  1. Juna on nopea ja vaivaton tapa matkustaa pitkiä matkoja. Matka Oulusta Helsinkiin kestää nopeimmillaan 5,5 tuntia.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai ottaa hetken omaa aikaa esimerkiksi lehtien ja kirjojen parissa. Nälän iskiessä suunnaksi kannattaa ottaa ravintolavaunu, samalla saa vetreytettyä jalkoja istumisen välissä.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Oulusta Helsinkiin alle kolmellakymmenellä eurolla.   
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti ja turvallisesti junalla. 
  5. Juna on ekologinen vaihtoehto Oulu–Helsinki-reitille. Junat kulkevat sähköllä, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Saman matkan hiilidioksidipäästöt bussilla ovat 30 kg, henkilöautolla 45 kg ja lentokoneella huimat 114 kg per matkustaja.

600 kilometriä

Välimatka Oulusta Helsinkiin on noin 600 kilometriä. Junalla se taittuu jopa viidessä ja puolessa tunnissa. Arkipäivisin Helsinkiin kulkee 12, lauantaisin 14 ja sunnuntaisin 13 junavuoroa. Osa junista on käteviä auto- ja yöjunia. 

Junalla lentokentälle saakka

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Oulusta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.