Junalla Joen­suusta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Joensuun ja Helsingin välinen etäisyys on noin 440 kilometriä. Matka-aika Joensuusta Helsingin päärautatieasemalle on nopeimmillaan vain reilut neljä tuntia. Valitse useista päivittäisistä vuoroista itsellesi sopivin.

Ole nopea ja nappaa kertalippu edullisimmillaan vain 13,90 €.

Osta junalippu Helsinkiin

Lisää

5 syytä valita juna matkalle Joensuusta Helsinkiin

  1. Juna on nopea. Matka Joensuusta Helsinkiin kestää vain reilut neljä tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa.
  2. Junassa voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai nauttia omasta ajasta. Hyvää ajanvietettä junaan ovat esimerkiksi kirjat, lehdet ja podcastit.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Helsingistä Joensuuhun matkustat reilulla kahdellakymmenellä eurolla.
  4. Junalla on mukava matkustaa myös lasten kanssa. Myös perheen pienimmät viihtyvät junassa, sillä junassa on tilaa liikkua ja leikkiä.
  5. Juna on ylivoimaisesti ekologisin vaihtoehto Joensuu–Helsinki-reitille.

Tiesitkö?

Vaihtamalla auton junaan teet merkittävän ympäristöteon. Junan käyttäminen Joensuu–Helsinki-reitillä säästää 30,18 kiloa hiilidioksidipäästöjä autoon verrattuna. Sama määrä pelastaa 0.6 postikortin kokoisen alueen napajäätikköä sulamiselta.

Oletko suuntaamassa lentokentälle?

Valitsemalla matkasi määränpääksi Helsingin lentoaseman, pääset yhdellä lipulla suoraan lentoasemalle. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset lentoasemalle. Lentokenttäjunaan voit vaihtaa Tikkurilassa, Pasilassa ja Helsingin päärautatieasemalla.