Junalla Helsingistä Kokkolaan

Nopea yhteys Kokkolaan

Helsingin ja Kokkolan välinen etäisyys on melkein 500 kilometriä, mutta matka-aika Helsingin päärautatieasemalta Kokkolaan on vain vähän alle neljä tuntia.

Lippu Kokkolaan maksaa edullisimmillaan vain 22,10 €. Muista varata paikkasi ajoissa!

Osta junalippu Helsingistä Kokkolaan

Lisää

5 syytä valita juna matkalle Helsingistä Kokkolaan

  1. Junalla matkustat Helsingistä Kokkolaan nopeasti, matka-aika on vain nelisen tuntia. Matkan aikana voit nauttia vaikka pullakahvit tai lasin kuohuvaa, eikä ylimääräisiä kahvitaukoja tarvita.
  2. Junamatkalla voit ottaa hetken omaa aikaa ja käyttää sen juuri niin kuin haluat. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai uppoutua vaikka koukuttavien podcastien pariin.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Helsingistä Kokkolaan reilulla kymmenellä eurolla.
  4. Juna on turvallinen ja mukava tapa matkustaa. Unohda liikenneruuhkat ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta Kokkolaan junan kyydissä.
  5. Junan valitseminen Helsinki–Kokkola-reitille on ekologinen matkustusvaihtoehto.

Tiesitkö?

Junan käyttäminen Helsinki–Kokkola-reitillä säästää hiilidioksidipäästöjä 33,55 kiloa. Tämä vastaa 14 hampurilaisen tuottamisesta syntyviä päästöjä.

Kaupunkilomalle Kokkolaan

Kokkola on hyvä kaupunkilomakohde läheltä ja kauempaa saapuville, sillä Kokkolan rautatieasema on kätevästi keskustan tuntumassa. Kokkolan laaja vanhakaupunki Neristan hurmaa kävijät varmasti upeilla puutaloillaan. Kokkolassa voi nähdä myös maailman ainoan Englannin kuninkaalliselta laivastolta sotavangiksi jääneen aluksen, barkassin.