Skip to content

Junalla Turusta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Juna on nopea ja edullinen tapa matkustaa Turusta Helsinkiin. Matka kestää vain noin 2 tuntia. Matkalla ehdit työskennellä tai levätä ja lukea vaikka suosikkikirjaasi.

Kertalipulla alk. 7,90 €. Mitä aiemmin olet ostoksilla, sitä varmemmin saat lippusi edullisesti.

Juna on vihrein valinta Turku-Helsinki-reitille

Juna on huomattavasti bussia tai henkilöautoa ympäristöystävällisempi valinta matkalle Turusta Helsinkiin. Yksi meno-paluu matka Turusta Helsinkiin autolla vastaa päästömäärältään lähes 50 junamatkaa.

5 syytä matkustaa junalla Turusta Helsinkiin 

  1. Juna on nopea. Matka Turusta Helsinkiin kestää alle kaksi tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit ravintolavaunussa tai napata eväät omalle paikallesi junassa kiertävästä myyntikärrystä.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai ottaa hetken omaa aikaa. Varaa hytti omaa rauhaa varten tai nauti matkasta vaikka äänikirjoja kuunnellen.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kaukoliikenteen kertalippu. Matkustat Turusta Helsinkiin parhaimmillaan alle kymmenellä eurolla!
  4. Juna on turvallinen. Unohda liikenneruuhkat ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta Helsinkiin mukavasti ja turvallisesti junalla. 
  5. Junalla matkustat Turku–Helsinki-reitillä ympäristöystävällisesti.

1895

Turun ja Helsingin välistä rataa kutsutaan Rantaradaksi. Sitä alettiin rakentaa jo vuonna 1895, ja nykyään sillä tehdään vuosittain yli miljoonaa matkaa. Reitti on monelle päivittäinen työmatka.  

Junalla lentokentälle

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Turusta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.