Seinäjoelta Tampereelle junalla

Nopeasti Seinäjoelta Tampereelle

Suora junayhteys vie sinut hujauksessa Seinäjoelta Tampereelle: matka-aika on nopeimmillaan vain hieman päälle tunnin. 160 kilometrin matka kaupunkien välillä taittuu junalla kätevästi. Seinäjoen ja Tampereen välillä kulkee useita junia päivittäin, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Junalippu Tampereelle maksaa edullisimmillaan vain 6,90 €. Kun ostat lippusi hyvissä ajoin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Juna on vihrein valinta Seinäjoki–Tampere-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta Seinäjoki–Tampere-välille. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin samanpituisen automatkan.

Work on the train

Make your everyday commute more comfortable and choose the train. There's a wide range of ticket types to choose from and ancillary services to increase your comfort and make your trip even more enjoyable.

Have a look at options

5 syytä matkustaa junalla Seinäjoelta Tampereelle

  1. Junalla matkustaminen on turvallista. Voit unohtaa liikenneruuhkat ja huonon ajosään ja istua rauhassa matkan edetessä.
  2. Junassa ei tarvitse matkustaa nälkäisenä. Ravintolavaunun antimet tyydyttävät sekä ison nälän että herkkuhampaan kolotuksen.
  3. Matkan aikana saat nauttia omasta ajasta. Ota päiväunet, kuuntele äänikirjaa tai vain katsele ohi viliseviä maisemia.
  4. Juna on edullinen tapa matkustaa Seinäjoelta Tampereelle. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin, saat lipun edullisimpaan hintaan.
  5. Valitsemalla junan säästät ympäristöä. Junan hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton tai bussin.

Tiesitkö tätä?

Suomen korkein rakennus sijaitsee Tampereella: kannattaakin vierailla Näsinneulassa ihailemassa Tamperetta lintuperspektiivistä.

Tervetuloa Tampereelle!

Tampereella saat nauttia komeista koskimaisemista keskellä kaupunkia. Finlaysonin alueella voit tutustua kaupungin tehdashistoriaan lähietäisyydeltä. Älä unohda käydä maistamassa legendaarisia Pyynikin munkkikahvilan munkkeja ja mustaamakkaraa.