Junalla Oulusta Rovaniemel­le

Nopea yhteys Rovaniemelle

Oulun ja Rovaniemen välinen etäisyys on 218 kilometriä. Junalla matka taittuu nopeimmillaan 2,5 tunnissa. Arkisin junia lähtee Oulusta Rovaniemelle useita kertoja päivässä.

Lipun hinta Rovaniemelle on edullisimmillaan vain 8,60 €. Kun ostat lipun mahdollisimman aikaisin, nautit varmimmin edullisista hinnoista.

Juna on vihrein valinta Oulu–Rovaniemi-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta, kun matkustat Rovaniemelle: junan hiilidioksidipäästöt ovat melkein 50 kertaa yksityisautoa vähäisemmät. 

Work on the train

Make your everyday commute more comfortable and choose the train. There's a wide range of ticket types to choose from and ancillary services to increase your comfort and make your trip even more enjoyable.

Have a look at options

5 syytä matkustaa junalla Oulusta Rovaniemelle

  1. Juna on helppo ja nopea matkustustapa. Jaloittelu- ja kahvitaukoja ei tarvitse pysähtyä pitämään, vaan tauot voi pitää mukavasti junan ravintolavaunussa. 
  2. Junassa matka-aika on sinun omaa aikaasi. Voit tehdä töitä tai levätä junan viedessä sinut perille.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Mitä aikaisemmin ehdit lippuostoksille, sitä varmemmin saat lipun edullisimpaan hintaan.
  4. Junalla matkustaessasi sinun ei tarvitse huolehtia huonoista ajokeleistä: juna on turvallinen tapa matkustaa säällä kuin säällä.
  5. Juna on ympäristöystävällinen valinta. Hiilidioksidipäästöt junamatkasta Rovaniemelle ovat lähes 50 pienemmät kuin jos ajaisit saman matkan autolla.

Tiesitkö?

Vaikka kyseessä ei ole väkimäärältään suuri metropoli, Rovaniemi on pinta-alaltaan koko Euroopan suurin kaupunki. Rovaniemen pinta-ala on yli 8 000 km².

Pohjoisen taikaa

Suomen pohjoisin kaupunki Rovaniemi tarjoaa vierailijoille upeita elämyksiä jokaisena vuodenaikana. Lähiseudun luonto ja laskettelumahdollisuudet houkuttelevat ulkoilemaan, ja Rovaniemellä koko perheelle tekemistä tarjoavat esimerkiksi tiedekeskus Arktikum sekä tietysti Joulupukin Pajakylä, jossa pääset tervehtimään Joulupukkia.