Junalla Kuopiosta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Matkusta nopeasti Kuopiosta Helsinkiin junalla. Kuopion ja Helsingin välinen matka-aika on nopeimmillaan vain hiukan päälle neljä tuntia.

Matka-aika Kuopiosta Helsinkiin on vain vähän reilut neljä tuntia ja lippu maksaa alk. 14,60 €.

5 syytä valita juna matkalle Kuopiosta Helsinkiin

  1. Junalla matkustat Kuopiosta Helsinkiin nopeasti. Matka kestää vain noin neljä tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai rentoutuen. Junassa matka sujuu leppoisasti ja huomaamattasi, kun voit käyttää matka-ajan hyödyksi samalla edeten kohti määränpäätä.
  3. Junalla matkustat lompakkoa rasittamatta. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Kuopiosta Helsinkiin noin kahdellakymmenellä eurolla.
  4. Juna jättää kätevästi keskelle kaupunkia. Helsingin rautatieasema on aivan kaupungin ydinkeskustassa, josta on kattavat jatkoliikenneyhteydet.
  5. Juna on ylivoimaisesti ekologisin vaihtoehto Kuopio-Helsinki-reitille. Joka kerta kun valitset kulkuneuvoksesi junan, pienennät matkustamisesi hiilidioksidipäästöjä noin 98 % yksityisautoiluun verrattuna.

Tiesitkö tätä Kuopion ja Helsingin välisestä junareitistä?

Junat Kuopiosta Helsinkiin kulkevat Savon rataa pitkin. Savon radaksi kutsutaan Kouvolan ja Iisalmen välistä rataosuutta, jonka pituus on 358 kilometriä. Radan osuus Kouvolasta Kuopioon avattiin vuonna 1889. Radan varrella on paljon kaunista järvimaisemaa.

Junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Kuopiosta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.