Junalla Jyväskylästä Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Jyväskylän ja Helsingin välinen etäisyys on 270 kilometriä. Matka-aika junalla on nopeimmillaan vain 3:13. Jyväskylästä Helsinkiin kulkee joka päivä useita junavuoroja.

Lippu maksaa edullisimmillaan vain 8,90 €. Mitä aiemmin varaat paikkasi, sitä varmemmin nappaat itsellesi edullisen kertalipun.

5 syytä valita juna matkalle Jyväskylästä Helsinkiin

  1. Junalla matkustat nopeasti määränpäähäsi. Matka Jyväskylästä Helsinkiin kestää vain vähän reilut kolme tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia pullakahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai ottaa hetken omaa aikaa ja rentoutua esimerkiksi mielenkiintoisen kirjan parissa.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Jyväskylästä Helsinkiin reilulla kymmenellä eurolla.
  4. Juna jättää kätevästi keskelle kaupunkia. Helsingin rautatieasema on aivan kaupungin ydinkeskustassa, josta on kattavat jatkoliikenneyhteydet.
  5. Junalla kuljet Jyväskylä–Helsinki väliä ekologisesti, pienillä päästöillä.

Vaivattomasti perille

Jyväskylän asema liitettiin Suomen rataverkkoon jo 1897, jolloin myös asemarakennus rakennettiin. Jyväskylän aseman kautta pääset pääkaupunkiimme junalla helposti ja nopeasti. 

Vihreästi junalla

Kun matkustat junalla Jyväskylästä Helsinkiin, teet samalla myös ekologisen valinnan. Matkalla hiilidioksidia ei vapaudu ympäristöön ollenkaan, kun taas autolla matkustaen hiilidioksidipäästöjä syntyisi 20 kg.