Gå till innehållet

Tjänster för grupper

Fritidsresor

Den gemensamma färden börjar på tåget

Tåget erbjuder enastående möjligheter för olika fritidsgrupper: skolklasser, pensionärssällskap, möhippa och svensexa. På tåget kan ni röra er och prata fritt. Dessutom kan ni planera in gemensamma aktiviteter under resan.

Be om grupperbjudande om du planerar en tågresa för ett sällskap på fler än 18 personer.
Be om grupperbjudande

Bokning av biljetter

I en bokning kan du köpa biljetter för 9 personer. Om du samtidigt vill boka måltider för gruppen eller behöver hjälp med att planera en resa för en stor grupp,be om ett grupperbjudande eller kontakta gruppförsäljningen till numret 0600 19009 (2€/besvarat samtal + lna) må–to kl. 10–15.

Om du har gjort din bokning via gruppförsäljningen kan du ändra och avboka bokningen tre veckor i förväg. Om du har bokat biljetterna själv, bli bekant med biljettändringar och avbokningar här.

Vart vill du resa?

Utresa
Retur
Passagerare, tilläggstjänster och tillgänglighet

Grupputrymmen på tågen

Vill du boka ett lugnare utrymme för din grupp på tåget? Våra mötesrum lämpar sig utmärkt för alla grupper.

InterCity

Mångsidiga utrymmen för små och stora grupper

  • Restaurangvagnens övre våning med plats för 41 personer. Du kan boka hela våningen via gruppförsäljningen.
  • Ett mötesrum för 12 personer med bland annat justerbar belysning och två skärmar. Du kan boka mötesrummet via gruppförsäljningen.

Pendolino

Mötesrum för mindre grupper

  • Vi kan även boka en vagn eller hela tåget för er grupp. Kontakta gruppförsäljningen.

Boka en vagn eller hela tåget

Tågresa med grupp

Även större grupper kan resa med tåg eftersom vi kan boka en tågvagn eller hela tåget för gruppen. Mindre grupper kan boka ett eget mötesrum.

Restaurangtjänster för grupper

Frukost, lunch eller mellanmål? I utbudet i restaurangvagnen finns olika alternativ för olika behov. När du gör en beställning i förväg kan vi skräddarsy en måltid som passar just er grupp.

Boka restaurangvagnens övre våning

Försäkra dig om måltider och drycker som passar ditt sällskap

Grupper kan boka ett eget kabinett med plats för 12 personer

SAMVARO MED DET EGNA GÄNGET

Planerar ni trevlig samvaro eller ett möte redan under resan? Kabinettet i övre våningen i InterCity-tågets restaurangvagn är det perfekta valet för gruppens resa. Till kabinettets utrustning hör två skärmar och praktiska bordsskivor.

Be om en offert

Boka resan i god tid

Försäkra dig om de bästa platserna

Boka resan i god tid för att få de platser som passar din grupp bäst, till exempel platser bredvid varandra eller en egen vagn eller ett mötesrum på tåget.

Boka en resa via gruppförsäljningen

Hjälp med researrangemangen

Vår gruppförsäljning hjälper researrangörerna. Genom att boka resan via gruppförsäljningen säkerställer du att alla biljetter har samma pris och att ni sitter bredvid varandra.

Res med en grupp på nattåg

Nattåg är det bekvämaste sättet att resa genom Finland med en grupp. Ni sparar också tid när ni inte behöver slösa bort en dag på resan. Kom ihåg att försäkra dig om måltider för din grupp genom att beställa dem i förväg via gruppförsäljningen.

Läs mer om nattåg