Gå till innehållet
Aktuellt

Vi ökar antalet tågturer i augusti och underlättar återvändon till arbetsplatserna

Höstens biljetter till salu den 14 juli.

I augusti då arbetsresorna blir fler tar vi igen ett steg närmare det normala genom att öka tågturerna inom fjärr- och närtrafiken från och med den 10 augusti. Höstsäsongens biljetter kommer till försäljning tisdagen den 14 juli. Vi ökar antalet tågturer samtidigt som regeringens rekommendation om distansarbete upphör. Från och med den 14 juli kan du köpa dagtågens biljetter fram till den 24 oktober och natt- och biltågens biljetter fram till den 12 december.

Sommarens banarbeten upphör även i början av augusti och närtrafikens tidtabeller återgår till det normala. Till exempel återvänder närtrafikens  R-, D-, T- och Z-tåg till den normala turtätheten då Trafikledsverkets broarbete i Bocksbacka upphör. Även G-tågförbindelsens turer mellan Riihimäki och Lahtis återgår till det normala från och med 10 augusti.

Mer aktuellt