Aktuellt

Vi ökar antalet tågturer i augusti och underlättar återvändon till ar­bets­plat­ser­na

Höstens biljetter till salu den 14 juli.

I augusti då arbetsresorna blir fler tar vi igen ett steg närmare det normala genom att öka tågturerna inom fjärr- och närtrafiken från och med den 10 augusti. Höstsäsongens biljetter kommer till försäljning tisdagen den 14 juli. Vi ökar antalet tågturer samtidigt som regeringens rekommendation om distansarbete upphör. Från och med den 14 juli kan du köpa dagtågens biljetter fram till den 24 oktober och natt- och biltågens biljetter fram till den 12 december.

Sommarens banarbeten upphör även i början av augusti och närtrafikens tidtabeller återgår till det normala. Till exempel återvänder närtrafikens  R-, D-, T- och Z-tåg till den normala turtätheten då Trafikledsverkets broarbete i Bocksbacka upphör. Även G-tågförbindelsens turer mellan Riihimäki och Lahtis återgår till det normala från och med 10 augusti.

Mer aktuellt

Aktuellt

Trafikavbrott på kustbanan 24.6–28.7 – information om avvikande arrangemang

Banarbeten under Trafikledsverkets projektet Esbo stadsbana orsakar ett trafikavbrott på fem veckor på kustbanan väster om Alberga från och med d…

Läs artikeln

Aktuellt

Vi höjer priserna på biljetterna till närtåg

Vi höjer priserna på enkel-, serie- och periodbiljetter för närtrafiken (linjerna D, G, H, M, O, R, T och Z) den 3 juni. Priset på en enkelbiljet…

Läs artikeln

Aktuellt

Vi minskar på tågturer

Vi minskar på ytterligare tågturer från 15.3.2021 på grund av svag efterfrågan.…

Läs artikeln