Aktuellt

Vi ökar antalet tågturer i augusti och underlättar återvändon till ar­bets­plat­ser­na

Höstens biljetter till salu den 14 juli.

I augusti då arbetsresorna blir fler tar vi igen ett steg närmare det normala genom att öka tågturerna inom fjärr- och närtrafiken från och med den 10 augusti. Höstsäsongens biljetter kommer till försäljning tisdagen den 14 juli. Vi ökar antalet tågturer samtidigt som regeringens rekommendation om distansarbete upphör. Från och med den 14 juli kan du köpa dagtågens biljetter fram till den 24 oktober och natt- och biltågens biljetter fram till den 12 december.

Sommarens banarbeten upphör även i början av augusti och närtrafikens tidtabeller återgår till det normala. Till exempel återvänder närtrafikens  R-, D-, T- och Z-tåg till den normala turtätheten då Trafikledsverkets broarbete i Bocksbacka upphör. Även G-tågförbindelsens turer mellan Riihimäki och Lahtis återgår till det normala från och med 10 augusti.

Mer aktuellt

Aktuellt

Barnarbete påverkar tågtrafiken under våren och sommaren

Trafikledsverket utför banarbeten på flera banavsnitt under sommaren. De största trafikpåverkningarna kommer att vara på kustbanan: vi ersätter a…

Läs artikeln

Aktuellt

Fjärrtågtrafiken fortsätter nästan som normalt

Vi meddelade förra veckan att sportlovets tågtrafik återupptas nästan som normalt, men enstaka inställda avgångar kan fortfarande förekomma. Vi f…

Läs artikeln

Aktuellt

Sommarens banarbeten påverkar tågtrafiken

Banarbeten kan orsaka ändringar i tidtabellerna eller bussersättningar på tågrutter. Du hittar de aktuella tidtabellerna i resesökningen.…

Läs artikeln