Junalla Rovaniemeltä Ouluun

Nopea yhteys Ouluun

Rovaniemen ja Oulun välinen etäisyys on 218 kilometriä. Junamatka kestää nopeimmillaan vain 2,5 tuntia. Arkisin Rovaniemeltä lähtee Ouluun useita junia päivässä.

Kertalipun hinta Rovaniemeltä Ouluun alk. 8,60 €. Osta lippu ajoissa, niin saat sen edullisimpaan mahdolliseen hintaan.

Juna on vihrein valinta Rovaniemi–Oulu-reitille

Jos haluat ekologisen matkustusvaihtoehdon Rovaniemeltä Ouluun, valitse juna. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin automatkan.

Work on the train

Make your everyday commute more comfortable and choose the train. There's a wide range of ticket types to choose from and ancillary services to increase your comfort and make your trip even more enjoyable.

Have a look at options

5 syytä matkustaa junalla Rovaniemeltä Ouluun

  1. Juna on helppo ja nopea tapa matkustaa Ouluun. Kahvitaukokin sujuu mukavasti junan kyydissä – ei turhia pysähdyksiä!
  2. Juna tuo sinut kätevästi Oulun keskustaan. Pääset suoraan Oulun keskustan palveluiden äärelle, tai voit jatkaa matkaasi läheiseltä linja-autoasemalta.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Mitä aikaisemmin lähdet lippuostoksille, sitä varmemmin saat lipun edullisimpaan hintaan.
  4. Juna on turvallinen tapa matkustaa. Unohda vaihtelevat ajokelit ja nauti mukavasta matkanteosta.
  5. Juna on ympäristöystävällinen valinta. Hiilidioksidipäästöt Ouluun matkatessa ovat melkein 50 kertaa pienemmät kuin jos ajaisit saman matkan autolla.

Tiesitkö?

Oulun rautatieaseman kautta kulkee Suomen ainoa raideyhteys pohjoisen napapiirin pohjoispuolelle.

Tervetuloa Ouluun!

Oulu on asukasluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki: oululaisia on jo yli 200 000. Oulu tunnetaan erityisesti teknologiaosaamisestaan esimerkiksi ohjelmistoteknologian saralla. Kaupungista löytyy myös runsaasti tekemistä vierailijoille: Qstock-festivaali ja Oulun Musiikkijuhlat hemmottelevat musiikin ystäviä ja kaupungissa on runsaasti ravintolatarjontaa ja ulkoilumahdollisuuksia.