Skip to content

Junalla Porista Turkuun

Kätevästi Porista Turkuun

Junalla Porista Turkuun pääsee reilussa kolmessa ja puolessa tunnissa. Junalla noin kolmensadan kilometrin matka Tampereen kautta Turkuun taittuu kätevästi. Junavuoroja on useita päivittäin, joten voit valita parhaiten omiin menoihisi sopivan.

Junalippu Turkuun maksaa edullisimmillaan vain 9,70 €. Kun ostat lippusi hyvissä ajoin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Juna on vihrein valinta Pori–Turku-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta Pori–Turku-välille. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin samanpituisen automatkan.

Are you making your everyday commute by train?

Make your everyday commute more comfortable and choose the train. There's a wide range of ticket types to choose from and ancillary services to increase your comfort and make your trip even more enjoyable.

Have a look at options

5 syytä matkustaa junalla Porista Turkuun

  1. Ravintolavaunu. Junalla matkustaessa matka taittuu nopeasti, kun käyt ravintolavaunussa nauttimassa pullakahvit tai vaikka lasillisen kuohuvaa.
  2. Junassa on helppo rentoutua kirjan parissa tai ottaa torkut, jos siltä tuntuu. Matka etenee tasaista vauhtia, vaikka olisit itse unten mailla.
  3. Ruuhkat tai huono ajokeli eivät kuormita mieltäsi junalla matkustaessa. Junalla matkustaminen on turvallista ja huoletonta.
  4. Juna on edullinen vaihtoehto, kun matkustat Porista Turkuun. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin, saat lipun edullisimpaan hintaan.
  5. Valitsemalla junan säästät ympäristöä. Junan hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton tai bussin.

Junalla Turun satamaan asti

Voit jatkaa matkaasi kätevästi merille, sillä pääset junalla suoraan satamaan. Matkaa Turun sataman juna-asemalta terminaaliin on vain noin 100 metriä.

Tervetuloa Turkuun!

Vierailu Suomen vanhimpaan kaupunkiin on aina hyvä idea. Turussa voit inspiroitua kulttuurista, käyskennellä Aurajoen rannalla ja ihastella kaupungin historiallisia rakennuksia. Keskiaikaiseen tunnelmaan pääset parhaiten vierailemalla Turun linnassa ja Turun tuomiokirkossa.