Junalla Kouvolasta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Kouvolan ja Helsingin välinen etäisyys on noin 140 kilometriä. Junalla matka taittuu nopeimmillaan alle 1,5 tunnissa, aikaan 1:22. Kouvolasta Helsinkiin kulkee joka päivä lähes 20 junavuoroa, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Lippu Helsinkiin maksaa edullisimmillaan vain 5,90 €. Mitä aiemmin varaat paikkasi, sitä varmemmin nappaat itsellesi edullisen lipun.

5 syytä valita juna matkalle Kouvolasta Helsinkiin

  1. Matka Helsingistä Kouvolaan junalla kestää vain vähän reilun tunnin, joten olet perillä ennen kuin ehdit huomatakaan. Nopeimmillaan matka-aika kestää 1 tunnin ja 22 minuuttia.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai nauttia omasta ajasta uppoutuen vaikka kirjan pariin. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat.   
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Kouvolasta Helsinkiin alle kymmenellä eurolla.  
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti ja turvallisesti junalla. 
  5. Junalla matkustaessa luonto kiittää. Juna kulkee lähes nollapäästöillä ja on siksi ekologinen valinta.

Tiesitkö tätä Kouvolan ja Helsingin välisestä reitistä?

Kouvolasta Helsinkiin kulkee päivässä jopa 15 suoraa junaa ja useita vaihtojunia. Moni käyttääkin junaa päivittäiseen työmatkailuun ja käy töissä pääkaupunkiseudulla. Junassa matka-ajankin voi hyödyntää työskentelyyn.

Junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Kouvolasta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.