Gå till innehållet

Konduktöörit kanssasi yhteisellä matkalla

VR:n konduktöörit ovat junamatkustajien luotettava matkakumppani yhteisellä matkalla. Heille on sydämen asia huolehtia matkustajien viihtymisestä ja turvallisuudesta matkan eri vaiheissa.

VR:llä jokainen saa tehdä työtä omana itsenään, omalla persoonallaan. Saamme jatkuvasti positiivista palautetta konduktöörien ystävällisestä ja henkilökohtaisesta palvelusta. He kuuluttavat junissa persoonallisella ja huumorintajuisella tavalla, huomioivat lapset ja lemmikit sekä ratkaisevat yllättävätkin tilanteet rauhallisesti rautaisella ammattitaidollaan.

Konduktööreiltä ei myöskään tilannetajua puutu. Heidän ansiostaan esimerkiksi junan kyljessä olevat näytöt ovat eläneet mukana muun muassa suomalaisten suurissa urheilusaavutuksissa ja muussa maailman menossa.

Toisinaan konnarimme pääsevät ilahduttamaan ja yllättämään asiakkaitamme. Tällaisia kesäisiä ylläreitä jaettiin juhannuksen menoliikenteessä kesällä 2022.

Konduktööriemme arjen sankaruus on nyt palkittu Vuoden mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemus -kategoriassa vuoden 2022 Finnish Travel Gaalassa. Konduktöörit palkittiin 4.11. Olemme iloisia ja ylpeitä palkinnosta ja haluamme luoda mieleenpainuvia matka- ja palvelukokemuksia jatkossakin!

Oj nej! Innehållet finns tyvärr inte

Oj nej! Innehållet finns tyvärr inte tillgängligt på det språk som du valde.

Tyvärr, inte ännu

Mer att läsa

På resa i Finland

En drömrutt för vandrare

Finland en outsinlig skattkammare för vandrare och kan överraska även erfarna äventyrare. Tillsammans med Forststyrelsen sammanställde vi en list...

Läs artikeln
På resa i Finland

Ståtliga nationallandskap vid en rutt

Upplev några väl valda nationallandskap i Finland vid en tågrutt. Nationallandskapen är en del av finsk identitet, och alla som anser sig vara fi...

Läs artikeln
På resa i Finland

Aktiv vintersemester i Lappland

Längtar du efter tystnad, frisk luft och vandringar i naturen i ett vintrigt Lappland? Lapplands tjusning kan även upplevas i små doser, och kort...

Läs artikeln