Gå till innehållet

Junalla Kokkolasta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Kokkolan ja Helsingin välinen etäisyys on reilut 400 kilometriä. Junalla matka-aika Kokkolasta Helsingin päärautatieasemalle on alle neljä tuntia. Nopeimmillaan matka taittuu aikaan 3:36.

Matka-aika Kokkolasta Helsinkiin on vain vähän reilut kolme ja puoli tuntia ja lippu maksaa edullisimmillaan 22,10 €.

Osta junalippu Kokkolasta Helsinkiin

Utresa
Retur
Passagerare, tilläggstjänster och tillgänglighet

5 syytä valita juna matkalle Kokkolasta Helsinkiin

  1. Juna on nopea. Matka Kokkolasta Helsinkiin on vain vähän reilut kolme tuntia. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan junassa tehokkaasti työskentelyyn tai nauttia omasta ajasta vaikkapa netissä surffaillen. Junassa lataat tarvittaessa kännykän ja läppärin akut täyteen.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaamalla matkasi ajoissa nappaat itsellesi edullisen kertalipun. Kokkolasta Helsinkiin matkustat noin kahdellakymmenellä eurolla.
  4. Juna on turvallinen. Unohda liikenneruuhkat ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta Kokkolaan mukavasti ja turvallisesti junalla.
  5. Junalla matkustat Helsinki–Kokkola välillä ekologisesti, lähes nollapäästöillä.

Tiesitkö tätä Kokkolan ja Helsingin välisestä reitistä?

Junat Kokkolasta Helsinkiin kulkevat Pohjanmaan rataa pitkin. Pohjanmaan tai Oulun radaksi kutsutaan Seinäjoen ja Oulun välistä rataosuutta, jonka pituus on 334,8 kilometriä. Rautatie Kokkolaan valmistui jo vuonna 1885.

Junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Kokkolasta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle. Vaihdat junaa helpoiten Tikkurilassa, josta pääset lentokentälle I-junalla.