Aktuellt

Hyödynnä ju­na­mat­kust­a­jan edut – jatka matkaa taksilla tai vuokra-autolla etuhintaan

Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä sujuvampaa matkaa juna-asemalle ja sieltä eteenpäin. Voit nyt yhdistää taksimatkan tai vuokra-auton osaksi junamatkaasi yhä useammalla asemalla.

Henkilö taksissa

Junamatkustajana saat -10 % alennuksen Lähitaksin, Menevän ja Taxidatan taksimatkoista. Etu on voimassa valituilla asemilla. Näytä junalippuasi kuljettajalle heti taksiin noustessa ja nauti edullisemmasta matkasta! 

Menevä on uunituore yhteistyökumppanimme, joka palvelee asiakkaitamme 16.5. alkaen -10 % etuhintaan Joensuussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Lahdessa, Lieksassa, Rovaniemellä sekä Turussa. Taksin voi tilata kätevästi jo etukäteen VR Matkalla -sovelluksen kautta Menevän nettilomakkeella, puhelimitse soittamalla tai vapaaseen Menevän taksiin nousemalla. 

Lisäksi entuudestaan tuttu Lähitaksi palvelee junamatkustajiamme kaikilla Uudenmaan rautatieasemilla sekä Riihimäellä. Taksin on voinut jo aiemmin tilata ennakkoon puhelimitse, mutta nyt myös Lähitaksin taksin voi tilata etukäteen VR Matkalla -sovelluksen kautta Lähitaksin nettilomakkeella. Lisäksi edun voi hyödyntää nousemalla vapaaseen Lähitaksin taksiin. 

Myös Taxidata on entuudestaan tuttu kumppanimme, joka tarjoaa junamatkustajille etuhintaisia taksimatkoja Turun rautatieasemilla. Taxidatan taksin junamatkustaja voi tilata ennakkoon puhelimitse soittamalla tai vapaaseen Taxidatan taksiin nousemalla. 

Tutustu tarkemmin etuhintaisiin taksipalveluihin ja katso millä asemilla voit hyödyntää edun., Öppnas i en ny flik

Tarvitsetko taksin sijaan oman auton käyttöösi määränpäässä? 

Siinä tapauksessa kannattaa ottaa vuokra-auto alle, sillä junamatkustajana saat Hertzin vuokra-autoista jopa -15 % edun varaukseesi. Auto odottaa sinua kätevästi valmiina valitsemallasi kohdeasemalla. Vuokra-autoetu on junamatkustajien hyödynnettävissä jo lähes 20 asemalla, joista tuoreimmat tulokkaat tänä keväänä ovat Kemijärvi sekä Tikkurila. Katso kaikki vuokra-autoedun piirissä olevat asemat sekä ohjeet etuhintaisen varauksen tekemiseen. , Öppnas i en ny flik  

Lisää vaihtoehtoja saumattomiin matkaketjuihin, Öppnas i en ny flik.  

Mer aktuellt

Aktuellt

Fjärr­tra­fi­kens dagtåg för sensommaren och början av hösten till salu på 25.4

Fjärrtrafikens dagtåg för perioden 29.7–15.9.2024 kommer till salu på 25.4 kl. 10.00.…

Läs artikeln

Aktuellt

Banarbete påverkar tågtrafiken under våren och sommaren

Trafikledsverket utför banarbeten på flera banavsnitt under sommaren. De största trafikpåverkningarna kommer att vara på kustbanan: vi ersätter a…

Läs artikeln

Aktuellt

Sommarens banarbeten påverkar tågtrafiken

Banarbeten kan orsaka ändringar i tidtabellerna eller bussersättningar på tågrutter. Du hittar de aktuella tidtabellerna i resesökningen.…

Läs artikeln