Aktuellt

Mitä tarkoittaa ”ei saatavilla” -tekstillä merkitty junavuoro?

Vr.fi: tai VR Matkalla -sovellus voi tarjota junavuoroja, jotka on merkitty ”ei saatavilla” -tekstillä. Näihin vuoroihin ei pysty ostamaan lippua. Osa kyseisistä junavuoroista saattaa tulla myöhemmin myyntiin, jos kysyntä kasvaa riittävästi.

Kaikkia ”ei saatavilla” -tekstillä merkittyjä vuoroja ei kuitenkaan tuoda takaisin myyntiin. "Ei saatavilla" -tekstillä merkitty junavuoro voi myös olla loppuunmyyty.

Valitettavasti emme pysty tällä hetkellä kertomaan matkahaussa, onko tietyn vuoron kohdalla mahdollisuutta siihen, että se tulisi myöhemmin myyntiin. Voit tarkistaa halutessasi junavuoron tilanteen myöhemmin. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta odottaa junalipun ostamisessa, kannattaa ostaa lippu toiselle junavuorolle.

Teemme parhaamme, jotta voisimme jatkossa viestiä selkeämmin kaikkien junavuorojen toteutumisesta.

Pahoittelemme tilanteen epäselvyyttä.

Mer aktuellt

Aktuellt

Fjärr­tra­fi­kens dagtåg för sensommaren och början av hösten till salu på 25.4

Fjärrtrafikens dagtåg för perioden 29.7–15.9.2024 kommer till salu på 25.4 kl. 10.00.…

Läs artikeln

Aktuellt

Banarbete påverkar tågtrafiken under våren och sommaren

Trafikledsverket utför banarbeten på flera banavsnitt under sommaren. De största trafikpåverkningarna kommer att vara på kustbanan: vi ersätter a…

Läs artikeln

Aktuellt

Sommarens banarbeten påverkar tågtrafiken

Banarbeten kan orsaka ändringar i tidtabellerna eller bussersättningar på tågrutter. Du hittar de aktuella tidtabellerna i resesökningen.…

Läs artikeln