Gå till innehållet
Du använder en föråldrad webbläsare
Vi rekommenderar de nyaste versionerna av Firefox, Chrome, Safari, Edge eller Opera.
Aktuellt

Vi stänger webbplatsen beta.vr.fi och appen VR Närtåg

Biljetter till VR:s närtåg och fjärrtrafiken i fortsättningen i samma försäljningskanaler.

Vi utvecklar våra försäljningskanaler hela tiden genom att tillföra nya funktioner, och vi stänger gradvis våra äldre försäljningskanaler. I fortsättningen kan du köpa alla biljettprodukter till VR:s närtåg i VR Matkalla-appen eller på webbplatsen uusi.vr.fi. Vi stänger nu de separata försäljningskanalerna för biljetter till VR:s närtåg, VR Närtåg-mobilappen och beta.vr.fi-webbplatsen. Den nyaste egenskapen i VR Matkalla-appen är den förnyade periodbiljetten till VR:s närtrafik. I appen hittar du också seriebiljetter till både fjärr- och närtåg. Fjärrtrafikens periodbiljetter hittar du än så länge på det välbekanta ställer vr.fi.

Mer aktuellt