Gå till innehållet
Aktuellt

Vi stänger webbplatsen beta.vr.fi och appen VR Närtåg

Biljetter till VR:s närtåg och fjärrtrafiken i fortsättningen i samma försäljningskanaler.

Vi utvecklar våra försäljningskanaler hela tiden genom att tillföra nya funktioner, och vi stänger gradvis våra äldre försäljningskanaler. I fortsättningen kan du köpa alla biljettprodukter till VR:s närtåg i VR Matkalla-appen eller på webbplatsen uusi.vr.fi. Vi stänger nu de separata försäljningskanalerna för biljetter till VR:s närtåg, VR Närtåg-mobilappen och beta.vr.fi-webbplatsen. Den nyaste egenskapen i VR Matkalla-appen är den förnyade periodbiljetten till VR:s närtrafik. I appen hittar du också seriebiljetter till både fjärr- och närtåg. Fjärrtrafikens periodbiljetter hittar du än så länge på det välbekanta ställer vr.fi.

Mer aktuellt