Junalla Turusta Poriin

Kätevästi Turusta Poriin

Junalla Turusta Poriin pääsee reilussa kolmessa ja puolessa tunnissa. Junalla noin kolmensadan kilometrin matka Tampereen kautta Poriin taittuu kätevästi. Junavuoroja on useita päivittäin, joten voit valita parhaiten omiin menoihisi sopivan.

Junalippu Poriin maksaa edullisimmillaan vain 9,70 €. Kun ostat lippusi hyvissä ajoin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Osta lippusi Poriin!

Lägg till

Juna on vihrein valinta Turku–Pori-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta Turku–Pori-välille. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin samanpituisen automatkan.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Turusta Poriin

  1. Junassa voit istua rauhassa ja rentoutua. Vietä matka vaikka äänikirjaa kuunnellen tai lempisarjaasi katsellen.
  2. Matkalla junan kyydissä pääset helposti jaloittelemaan ja herkuttelemaan ravintolavaunuun, eikä matka-aika pitene taukojen takia.
  3. Juna on edullinen vaihtoehto, kun matkustat Turusta Poriin. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin, saat lipun edullisimpaan hintaan.
  4. Ruuhkat tai huono ajokeli eivät kuormita mieltäsi junalla matkustaessa. Junalla matkustaminen on turvallista ja huoletonta.
  5. Valitsemalla junan säästät ympäristöä. Junan hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton tai bussin.

Tiesitkö?

Porin edustan saaristo on erinomainen kohde pienelle road tripille. Kesäisin matka saaresta saareen taittuu mukavasti myös pyörällä.

Tervetuloa Poriin!

Porissa järjestetään kesäisin Suomen tunnetuin jazz-festari, Pori Jazz. Tapahtumapaikkana toimii ihastuttava Kirjurinluoto, jossa riittää tekemistä ja näkemistä myös luonnon ystävälle. Porissa yhdistyvätkin eläväinen kaupunkikeskus ja merellinen luonto aina Yyterin rantakeitaasta idylliseen saaristoon.