Tampereelta Seinäjoelle junalla

Nopeasti Tampereelta Seinäjoelle junalla

Suora junayhteys vie sinut hujauksessa Tampereelta Seinäjoelle: matka-aika on nopeimmillaan vain hieman päälle tunnin. 160 kilometrin matka kaupunkien välillä taittuu junalla kätevästi. Tampereen ja Seinäjoen välillä kulkee useita junia päivittäin, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Junalippu Seinäjoelle maksaa edullisimmillaan vain 6,90 €. Kun ostat lippusi hyvissä ajoin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Osta lippusi Seinäjoelle!

Lägg till

Juna on vihrein valinta Tampere–Seinäjoki-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta Tampere–Seinäjoki-välille. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin samanpituisen automatkan.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Tampereelta Seinäjoelle

  1. Junalla matkustaessa voit unohtaa liikenneruuhkat ja huonon ajosään ja istua rauhassa matkan edetessä. Juna on turvallinen ja varma liikenneväline.
  2. Matkan aikana saat nauttia omasta ajasta. Ota päiväunet, kuuntele äänikirjaa tai vain katsele ohi viliseviä maisemia.
  3. Junassa ei tarvitse matkustaa nälkäisenä. Ravintolavaunun antimet tyydyttävät sekä ison nälän että herkkuhampaan kolotuksen.
  4. Valitsemalla junan säästät ympäristöä. Junan hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton tai bussin.
  5. Juna on edullinen tapa matkustaa Tampereelta Seinäjoelle. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin, saat lipun edullisimpaan hintaan.

Tiesitkö tätä?

Seinäjoen alue on aikanaan ollut merenpohjaa, kuten suuri osa muustakin Etelä-Pohjanmaan maakunnasta.

Tervetuloa Seinäjoelle!

Seinäjoki on oiva matkakohde suomalaisesta arkkitehtuurista kiinnostuneelle. Alvar Aalto on nimittäin suunnitellut kaupunkiin kuuden rakennuksen kokonaisuuden ja Kansalaistorin, jotka yhdessä tunnetaan Aalto-keskuksena. Kenties kuuluisin rakennuksista on Lakeuden risti -nimellä tunnettu Seinäjoen seurakunnan pääkirkko.