Junalla Tampereelta Ouluun

Nopeasti Tampereelta Ouluun

Tampereelta Ouluun pääset suoralla junayhteydellä nopeimmillaan noin neljässä tunnissa. Noin 500 kilometrin matka pohjoiseen taittuu junalla kätevästi. Tampereen ja Oulun välillä kulkee useita junia päivittäin, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Junalippu Ouluun maksaa edullisimmillaan vain 15,40 €. Kun ostat lippusi hyvissä ajoin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Osta lippusi Ouluun!

Lägg till

Juna on vihrein valinta Tampere–Oulu-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta Tampere–Oulu-välille. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin samanpituisen automatkan.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Tampereelta Ouluun

  1. Helppous. Junalla matkustaessa lähes 500 kilometriä Ouluun taittuvat hujauksessa, ja saavut virkeänä perille.
  2. Matkan aikana saat nauttia omasta ajasta. Ota päiväunet, kuuntele äänikirjaa tai vain katsele ohi viliseviä maisemia.
  3. Junassa ei tarvitse matkustaa nälkäisenä. Ravintolavaunun antimet tyydyttävät sekä ison nälän että herkkuhampaan kolotuksen.
  4. Juna on edullinen tapa matkustaa Tampereelta Ouluun. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin, saat lipun edullisimpaan hintaan.
  5. Junalla matkustaessasi voit unohtaa liikenneruuhkat ja huonon ajokelin. Juna on varma ja turvallinen tapa matkustaa.

Tiesitkö tätä?

Teknologiakaupunkina tunnettu Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki asukasluvultaan. Asukkaita on reilut 200 000.

Tervetuloa Ouluun!

Oulua on helppo tutkia jalan. Keskustassa kannattaa suunnata kävelykatualue Rotuaarille katsomaan kaupungin elämää ja kättelemään kuuluisaa Toripolliisi-patsasta. Pikisaaressa, vain kivenheiton päässä keskustasta, voit puolestasi ihastella idyllistä puutaloaluetta.