Junalla Seinäjoelta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Juna on nopea ja edullinen tapa matkustaa Seinäjoelta Helsinkiin. Nopeimmillaan matka vie vain vähän reilut 2,5 tuntia. Voit valita itsellesi sopivimman junavuoron useista päivittäisistä lähdöistä.

Edullisimmillaan kertalippu maksaa vain 12,90 euroa – varaa paikkasi ajoissa!

Osta junalippusi Helsinkiin

Lägg till

5 syytä valita juna matkalle Seinäjoelta Helsinkiin

  1. Juna on nopea. Matka Seinäjoelta Helsinkiin kestää nopeimmillaan vain reilut 2,5 tuntia, vaikka etäisyyttä on 360 kilometriä. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa. 
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai nauttia omasta ajasta. Työskentele, lue päivän lehdet tai katsele suosikkisarjaasi. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat. 
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen lippu. Matkustat Seinäjoelta Helsinkiin alle kahdellakymmenellä eurolla.
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti ja turvallisesti junalla. 
  5. Juna on ylivoimaisesti vihrein kulkuneuvo. Hiilidioksidipäästöjä ei synny ollenkaan, sillä juna kulkee sähköllä. Seinäjoki–Helsinki-matkan hiilidioksidipäästöt bussilla ovat 18 kg ja henkilöautolla 26 kg.

360 kilometriä

Seinäjoelta Helsinkiin on noin 360 kilometriä. Nopeimmillaan junamatka Helsinkiin kestää vain 2 tuntia 37 minuuttia. Arkipäivisin lähtöjä on seitsemän, lauantaisin kuusi ja sunnuntaisin viisi. 

Junalla lentokentälle saakka

Juna vie sujuvasti lentokentälle. Matkustat Seinäjoelta kentälle yhdellä lipulla, kun valitset lentoaseman pääteasemaksesi lippua ostaessasi. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.