Junalla Porista Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Porin ja Helsingin välinen etäisyys on 320 kilometriä. Junalla pääset Helsinkiin nopeasti: matka-aika on nopeimmillaan vain hieman yli 3 tuntia. Voit käyttää matka-ajan kuten haluat – juna sopii niin työskentelyyn kuin rentoutumiseenkin.

Lipun hinta Porista Helsinkiin on edullisimmillaan vain 11,90 €. Mitä aiemmin ostat lipun, sitä varmemmin saat sen edullisimmalla hinnalla.

Osta lippusi Helsinkiin!

Lägg till

Juna on vihrein valinta Pori–Helsinki-reitille

Juna on ekologinen tapa matkustaa Helsinkiin. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin automatkan.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Porista Helsinkiin

  1. Juna on nopea ja mutkaton matkustusväline. Matkanteko ei pysähdy edes kahvitauon ajaksi – voit nauttia pullakahvit junan ravintolavaunussa.
  2. Voit käyttää matka-ajan niin kuin itse haluat. Junan kyydissä sujuvat sekä työnteko että vapaa-ajan vietto esimerkiksi äänikirjan parissa.
  3. Juna on edullinen kulkuneuvo. Varaa matkasi ajoissa, jotta saat junalipun edullisimpaan mahdolliseen hintaan.
  4. Junalla on turvallista matkustaa: unohda liikenneruuhkat ja huonot ajokelit ja rentoudu junan kyydissä.
  5. Juna on ekologisempi tapa matkustaa. Helsinkiin matkustaessa junan hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin auton tai bussin.

Tiesitkö?

Helsingin Päärautatieasema on koko Suomen vilkkain rakennus. Asemalla yhdistyvät niin juna-, metro- kuin bussiliikennekin, ja rakennuksen läpi kulkee päivittäin jopa 250 000 ihmistä.

Junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle

Junalla pääset helposti myös Helsinki-Vantaan lentokentälle. Valitse lippua ostaessasi pääteasemaksesi lentoasema, niin junalippuusi sisältyy vaihto lähijunaan. Lähijuna vie sinut suoraan lentokentälle.