Junalla Oulusta Tampereelle

Nopeasti Oulusta Tampereelle

Oulusta Tampereelle pääset suoralla junayhteydellä nopeimmillaan noin neljässä tunnissa. Vajaan 500 kilometrin matka kaupungista toiseen taittuu junalla kätevästi. Oulun ja Tampereen välillä kulkee useita junia päivittäin, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Junalippu Tampereelle maksaa edullisimmillaan vain 15,40 €. Kun ostat lippusi hyvissä ajoin, saat sen varmimmin edulliseen hintaan.

Osta lippusi Tampereelle!

Lägg till

Juna on vihrein valinta Oulu–Tampere-reitille

Juna on ympäristöystävällisin valinta Oulu–Tampere-välille. Junamatkan hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa pienemmät kuin samanpituisen automatkan.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Oulusta Tampereelle

  1. Helppous. Junalla matkustaessa lähes 500 kilometriä Oulusta Tampereelle taittuvat kuin itsestään, ja saavut virkeänä perille.
  2. Matka-aika on omaa aikaasi. Junassa voit uppoutua kirjan pariin, kuunnella musiikkia tai vaikka katsoa elokuvaa.
  3. Ravintolavaunu pitää matkaajan tyytyväisenä. Voit nauttia lämpimän aterian, pullakahvit tai vaikka lasillisen kuohuvaa matkasi aikana.
  4. Junalla matkustaessasi voit unohtaa liikenneruuhkat ja huonon ajokelin. Juna on varma ja turvallinen tapa matkustaa.
  5. Juna on edullinen vaihtoehto, kun matkustat Oulusta Tampereelle. Kun varaat matkasi hyvissä ajoin, saat lipun edullisimpaan hintaan.

Nähtävänä Suomen korkein rakennus

Tampereen Näsinneula pitää edelleen paalupaikkaa Suomen korkeimpana rakennuksena. Näsinneulan näköalatasanteelta avautuvat upeat näkymät kaupunkiin ja sitä ympäröiville Pyhä- ja Näsijärville.

Tervetuloa Tampereelle!

Tamperetta voisi kutsua Suomen munkkipääkaupungiksi. Pyynikin näkötornin kahvilan munkit ovat maankuuluja, eikä niitä kannata jättää väliin Tampereella vieraillessa. Tammelan torilla taas saat nauttia aidosta toritunnelmasta ja voit napata evääksi paikallista herkkua, mustaamakkaraa.