Junalla Lahdesta Tampereelle

Nopea yhteys Tampereelle

Juna on mutkaton ja nopea tapa matkustaa Lahdesta Tampereelle: matka-aika on lyhimmillään alle kaksi tuntia. Junassa hoidat helposti työasioita tai rentoudut esimerkiksi ravintolavaunussa.

Junalippu Lahdesta Tampereelle alkaen 6,90 €. Mitä aiemmin ostat lipun, sitä varmemmin saat sen edullisimpaan hintaan.

Osta lippusi Tampereelle!

Lägg till

Juna on vihrein valinta Lahti–Tampere-reitille

Juna on ympäristöystävällinen kulkupeli: junamatkan hiilidioksidipäästöt Lahdesta Tampereelle ovat melkein 50 kertaa pienemmät kuin vastaavan automatkan.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Lahdesta Tampereelle

  1. Juna on vaivaton ja nopea tapa matkustaa. Voit ottaa kaiken irti matkanteosta vaikkapa nauttimalla pullakahvit junan ravintolavaunussa.
  2. Junamatkustus sopii sekä arkeen että vapaa-aikaan. Voit hoitaa työasioita tai rentoutua podcastin tai ristisanatehtävän äärellä – valinta on sinun!
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matka ajoissa, niin saat lipun mahdollisimman edulliseen hintaan.
  4. Unohda vaihtelevat ajokelit ja liikenneruuhkat – junalla matkustat aina turvallisesti ja mukavasti.
  5. Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa Lahdesta Tampereelle. Hiilidioksidipäästöt ovat jopa 50 kertaa pienemmät kuin jos taittaisit saman matkan autolla.

Tiesitkö?

Matka Lahdesta Tampereelle kulkee osittain historiallista Riihimäki–Pietari-rataa pitkin. Reitti on ollut käytössä jo vuodesta 1869.

Kaupungin vilinää Tampereella

Entisenä tehdaskaupunkina Tampere tarjoaa vierailijoille ja asukkaille sekä historian havinaa että eloisaa kaupunkikulttuuria. Tampereen yllä kohoavasta Näsinneulasta pääset ihastelemaan kaupunkia ja sitä ympäröiviä upeita maisemia. Taidemuseot, ravintolat ja Särkänniemen huvipuisto varmistavat, että tekemistä löytyy jokaiseen makuun. Muista nauttia munkkikahvit Pyynikin munkkikahvilassa!