Junalla Imatralta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Imatran ja Helsingin välinen etäisyys on 292 kilometriä. Matka-aika Imatralta Helsingin päärautatieasemalle on vain noin kaksi ja puoli tuntia. Imatralta lähtee Helsinkiin useita junavuoroja päivittäin.

Edullisimmillaan kertalippu maksaa vain 11,10 € – varaa paikkasi ajoissa!

Osta junalippu Imatralta Helsinkiin

Lägg till

5 syytä valita juna matkalle Imatralta Helsinkiin

  1. Juna on nopea. Matka Imatralta Helsinkiin kestää vain noin 2,5 tuntia. Tämän nopeammin ei maata pitkin voi päästä perille.
  2. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat. Hyödynnä matka-aika työskentelyyn tai nauti vaikka ravintolavaunun palveluista.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Imatralta Helsinkiin jopa alle kahdellakymmenellä eurolla.
  4. Junalla matkustaessa voit unohtaa ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit. Junalla matkustat mukavasti ja turvallisesti säässä kuin säässä.
  5. Juna on ylivoimaisesti vihrein vaihtoehto Imatra–Helsinki-matkalle.

Tiesitkö?

Juna on muita kulkuneuvoja ylivoimaisesti ympäristö­ystävällisempi tapa matkustaa. Joka kerta kun valitset kulkuneuvoksesi junan, pienennät matkustamisesi hiilidioksidipäästöjä noin 98 % yksityisautoiluun verrattuna.

Junalla lentokentälle saakka

Pääset yhdellä junalipulla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, kun lippusi määränpää on Helsinki Lentoasema. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle. Kehärata yhdistää juna- ja lentoliikenteen, joten pääset junalla maailmalle helpoimmin kuin koskaan!