Junalla Helsingistä Ro­vani­e­mel­le

Nopea yhteys Helsinkiin

Helsingin ja Rovaniemen välinen etäisyys on noin 820 kilometriä. Junamatka taittuu nopeimmillaan aikaan 8:22. Helsingistä Rovaniemille lähtee useita vuoroja päivässä, joten voit valita lähdetkö matkaan aamusta vai vietätkö mieluummin yön junassa.

Edullinen lippu istumapaikalle alk. vain 22,90 euroa – varaa paikkasi ajoissa!

Osta junalippusi Rovaniemelle!

Lägg till

5 syytä valita juna matkalle Helsingistä Rovaniemelle

  1. Juna on nopea, turvallinen ja vaivaton tapa matkustaa. Matka Helsingistä Rovaniemelle kestää vain reilut 8 tuntia, vaikka kilometrejä välissä on yli 800 kilometriä.
  2. Voit hyödyntää matka-ajan tehokkaasti työskentelyyn tai vaihtoehtoisesti voit ottaa rennommin. Kuuntele äänikirjaa tai täytä vaikka sanaristikoita. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat.
  3. Helsingistä Rovaniemelle voi matkata myös yöjunan kyydissä, jolloin voit nukkua matka-ajan ja herätä virkeänä määränpäässäsi. Aamun koittaessa ehdit sopivasti poiketa aamupalalla junan ravintolavaunussa ennen kuin hyppäät junasta pois.
  4. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu.
  5. Juna on ylivoimaisesti ekologisin vaihtoehto Helsinki–Rovaniemi-reitille. Käyttämällä junaa säästät yli 55 kiloa hiilidioksipäästöjä verrattuna autolla matkustamiseen.

Tiesitkö?

Rovaniemi on pinta-alaltaan koko Euroopan suurin kaupunki. Pinta-ala on jopa 8017,19km².

Matkusta mukavasti perille

Helsingistä Rovaniemelle voi matkustaa myös yöjunan kyydissä. Yöjunassa voit matkustaa istumapaikalla tai makuupaikalla. Hyppää yöjunan kyytiin, nuku makoisasti ja herää pirteänä perillä!