Junalla Helsingistä Imatralle

Nopea yhteys Imatralle

Matkaa Helsingistä Imatralle reilussa parissa tunnissa! Helsingin ja Imatran välinen matka raiteita pitkin on 292 kilometriä. Nopeimmillaan se taittuu junalla noin 2,5 tunnissa. Helsingistä Imatralle kulkee useita junavuoroja päivässä.

Edullisimmillaan kertalippu maksaa vain 11,10 euroa – varaa paikkasi ajoissa!

Osta junalippusi Imatralle!

Lägg till

5 syytä valita juna matkalle Helsingistä Imatralle

  1. Matka Helsingistä Imatralle kestää junalla vain noin 2,5 tuntia. Junalla pääset määränpäähäsi nopeasti ja vaivattomasti.
  2. Junamatka on omaa aikaasi, jonka voit käyttää niin kuin haluat. Työskentele tai nauti vaikka ravintolavaunun palveluista.
  3. Junalla matkustat edullisesti. Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Matkustat Helsingistä Imatralle alle kahdellakymmenellä eurolla.
  4. Juna on turvallinen matkustustapa. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti sekä turvallisesti junalla.
  5. Juna on ekologinen vaihtoehto Helsingin ja Imatran väliselle reitille.

Imatraa ihailemassa

Suomi oli tunnettu matkailukohde venäläisen yläluokan keskuudessa jo 1830–40-luvuilla, ennen rautateiden aikakautta. Kätevän sijaintinsa ansiosta Imatrankoski oli Suomen suosituin matkailukohde. Koskea kävivät ihailemassa niin Venäjän keisarinna Katariina II Suuri kuin Brasilian keisari Pablo II.

Ei ole Vuoksen voittanutta, yli käynyttä Imatran

Imatra on karjalaiskaupunki, jonka keskustaa halkoo Vuoksi sekä kaupungin tunnetuin nähtävyys Imatrankoski. Imatrankoskella sijaitsee myös vuonna 1929 rakennettu Suomen suurin vesivoimalaitos.

Imatra on rajakaupunki, jolla on yhteinen raja Venäjän kanssa. Vain noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Svetogorskin kaupunki.