Gå till innehållet

Junalla Hämeenlinnasta Helsinkiin

Nopea yhteys Helsinkiin

Hämeenlinnan ja Helsingin välinen etäisyys on 108 kilometriä. Nopeimmillaan junamatka Helsinkiin kestää vain tunnin. Pääset Helsinkiin sekä kaukojunilla että D- ja R-lähijunilla ja vuoroja liikennöidään arkisin useita kymmeniä päivässä.

Edullisin junalippu Hämeenlinnasta Helsinkiin maksaa vain 4,30 €. Mitä aiemmin ehdit ostoksille, sitä varmemmin saat lipun edulliseen hintaan.

Osta lippusi Helsinkiin!

Utresa
Retur
Passagerare, tilläggstjänster och tillgänglighet

Juna on vihrein valinta Hämeenlinna–Helsinki-reitille

Juna on ekologisin vaihtoehto Hämeenlinnasta Helsinkiin matkustamiseen. Hiilidioksidipäästöt ovat lähes 50 kertaa automatkaa pienemmät, kun taitat matkan junalla.

Arbeta på tåget

Gör vardagens resor bekvämare och välj tåg. Våra mångsidiga biljetter och tjänster som ger extra komfort garanterar en lyckad resa.

Visa alternativen

5 syytä matkustaa junalla Hämeenlinnasta Helsinkiin

  1. Junalla matkustat helposti ja mukavasti. Kahvitaukoa voit viettää junan ravintolavaunussa – ei turhia pysähdyksiä!
  2. Olitpa työmatkalla tai vapaa-aikaa viettämässä, junassa hoituvat niin työasiat kuin mieluisan tekemisen parissa rentoutuminen.
  3. Junalla pääset edullisesti Hämeenlinnasta Helsinkiin. Muista varata matka ajoissa, jotta saat junaliput mahdollisimman edulliseen hintaan.
  4. Junamatkustus on turvallista. Liikenneruuhkat tai huono ajokeli eivät vaikeuta matkantekoasi, vaan voit olla rauhallisin mielin.
  5. Juna on ekologisin tapa matkustaa Helsinkiin. Hiilidioksidipäästöt ovat jopa 50 kertaa pienemmät kuin jos taittaisit saman matkan omalla autolla.

Tiesitkö?

Helsinki–Hämeenlinna on Suomen vanhin junareitti, jota on liikennöity vuodesta 1862 asti. Höyryvetureita radalla ei tosin enää näy, ja nykyään rataosuudella liikennöi sekä kauko- että lähijunia.

Junalla lentokentälle

Junalla pääset helposti Hämeenlinnasta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Valitse lentoasema pääteasemaksesi lippua ostaessasi, niin junalippuusi sisältyy vaihto lähijunaan. Lähijuna vie sinut suoraan lentokentälle.