Aktuellt

Kisko­bus­sivu­o­rot korvataan linja-autoilla 8.6. alkaen

Kiskobusseille suoritetaan kuntotarkastuksia, joiden vuoksi vuorot korvataan busseilla. Tavoitteena on, että kiskobussit palaavat liikenteeseen noin viikon kuluessa.

Kiskobussien vuorot korvataan tarkastusten ajaksi linja-autoilla, mikä voi näkyä pidempinä matka-aikoina sekä muutoksina palvelutasossa ja esteettömyydessä. Esimerkiksi polkupyörän ja lastenvaunujen kuljettaminen tai pyörätuolilla liikkuminen ei ole mahdollista kaikissa korvaavissa linja-autoissa.

Kiskobusseilla liikennöidään kaukoliikenteen taajamaliikenteessä seuraavilla reiteillä:

  • Pieksämäki–Joensuu–Nurmes
  • Iisalmi–Ylivieska
  • Karjaa–Hanko (Lappohjan kohdalla on 11.6. saakka tietöitä, jotka viivästyttävät korvaavien bussien matkaa n. 15-40 min liikennetilanteesta riippuen.)
  • Savonlinna–Parikkala
  • Tampere–Keuruu
  • Jyväskylä–Seinäjoki

Tavoitteena on, että kiskobussit palaavat liikenteeseen noin viikon kuluessa. Pahoittelemme järjestelystä asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja palautamme kalustoa liikenteeseen sitä mukaa, kun tarkastukset valmistuvat.

Kiskobusseilla liikennöidään myös Hanko-Karjaa-välillä, mutta reitti on jo päätetty korvata linja-autoilla ratatöiden vuoksi 7.6. alkaen. Väyläviraston teettämät ratatyöt välillä jatkuvat loppuvuoteen.

Saat lisätietoa -sivulta.

Mer aktuellt

Aktuellt

Barnarbete påverkar tågtrafiken under våren och sommaren

Trafikledsverket utför banarbeten på flera banavsnitt under sommaren. De största trafikpåverkningarna kommer att vara på kustbanan: vi ersätter a…

Läs artikeln

Aktuellt

Fjärrtågtrafiken fortsätter nästan som normalt

Vi meddelade förra veckan att sportlovets tågtrafik återupptas nästan som normalt, men enstaka inställda avgångar kan fortfarande förekomma. Vi f…

Läs artikeln

Aktuellt

Sommarens banarbeten påverkar tågtrafiken

Banarbeten kan orsaka ändringar i tidtabellerna eller bussersättningar på tågrutter. Du hittar de aktuella tidtabellerna i resesökningen.…

Läs artikeln