På restaurangvagnens övre våning kan du njuta av restaurangvagnens produkter.

Restaurang­vagnens övre våning

Ökad komfort

Njut av det vackra landskapet, beställ mat och dryck i restaurangvagnen till din plats – den rymliga atmosfären i restaurangvagnens övre våning är perfekt för både avkoppling och arbete. Priset från 3,50 €.

Restaurangvagnarna på inrikes fjärrtåg håller i regel öppet under hela resan.
Res i lugn och ro

På de enskilda platserna kan du fritt justera sätets riktning. Du kan således alltid resa med ansiktet i färdriktningen om du vill. Du kan också vända sitsen mot fönstren och njuta av landskapet och stämningen.

A man eating lunch upstairs of a restaurant car is looking at the scenery.
Njut av resan

När du bokar plats på restaurangvagnens övre våning kan du njuta av restaurangvagnens måltider och drycker på din egen plats. Hela vagnen är också serveringsområde.

Bekvämt med en grupp

Vill du boka ett lugnare utrymme för dig och dina kollegor, vänner eller familjemedlemmar? Utrymmena på restaurangvagnens övre våning med bland annat bord för fyra personer och ett mötesrum för 12 personer lämpar sig utmärkt för alla grupper.

Grupptjänsterna

Grupper kan boka ett eget kabinett med plats för 12 personer

SAMVARO MED DET EGNA GÄNGET

Planerar ni trevlig samvaro eller ett möte redan under resan? Kabinettet i övre våningen i InterCity-tågets restaurangvagn är det perfekta valet för gruppens resa. Till kabinettets utrustning hör två skärmar och praktiska bordsskivor.

Be om en offert

Uppgradera din sittplats till övre våningen med utsikt

Gör din resa lite bekvämare

Välj en plats på restaurangvagnens övre våning antingen när du köper en tågbiljett, på tåget via appen VR Matkalla eller genom att fråga konduktören om en plats.